© Foto: Jens Hasse/Chili Dato: Chili foto & arkiv

Stor efterspørgsel efter toget hjem til jul

Der er stadig plads på togene de store julerejsedage den 22. og 23. december. Men især på strækninger mellem København og Struer, Sønderborg eller Frederikshavn er flere afgange næsten udsolgt.

© Foto: Jens Hasse/Chili

Der er stadig plads på togene de store julerejsedage den 22. og 23. december. Men især på strækninger mellem København og Struer, Sønderborg eller Frederikshavn er flere afgange næsten udsolgt.

”Der er rift om billetterne især for de rejsende, der skal ud på de lange strækninger. Der er flere afgange, som er ved at være godt fyldt op. Vi skal nok få plads til alle, men det er en god idé at få købt pladsbilletten,” siger Tony Bispeskov, der er informationschef i DSB.

Der er indsat ekstra afgange fra København H mod Aarhus fredag den 22. december klokken 12.20 og klokken 13.05 og lørdag den 23. december klokken 13.20. Desuden har flere af de mest populære afgange fået tilføjet ekstra vogne, mens et par afgange fra Københavns Lufthavn, der plejer at stoppe i Odense, fortsætter hele vejen til Aarhus.

DSB øger overskuddet

Tre millioner færre DSB-rejsende

DSB genoptager togdrift direkte til CPH

x

Læs Også

Signalsystem syv år forsinket udløser milliardregning

Banedanmark skal bruge syv år ekstra på at installere de nye signalsystemer på de danske togstrækninger, fremgik det onsdag, da transportminister Ole Birk Olesen præsenterede ændringerne i milliardprojektet.

Risiko for endnu dyrere tog-signaler

Endnu flere forsinkelser og ekstraregninger truer togsignalerne, hvis den komplicerede indbygning af signalcomputere i IC3-tog skulle mislykkes. Der kan komme en ekstra milliard kroner og yderligere forsinkelser oven i projektet.

Sidste direkte tog mellem København og Ystad

TURISME: Som led i Færgeforliget fra 2014 stopper DSB fra lørdag den 9. december sin rute fra København til Ystad, den svenske færgeby hvorfra der sejles til Bornholm. Fremover skal togrejsende skifte i Malmø.

Femern-projektet får knap en milliard i EU-støtte

Den danske jernbaneudvidelse fra Ringsted til Femern har fået bevilget 920 millioner kroner i støtte fra EU-kommissionen.

Alvorlig togkollision i Tyskland

Et passagertog og et godstog kolliderede ved banegården Meerbusch-Osterath i Tyskland nær Düsseldorf. Tre passagerer er ifølge det lokale brandvæsen, Feuerwehr Meerbusch, kommet alvorligt til skade, mens knap 50 har fået mindre skader.

Højhastighedstog forsinket ved premieren

Det nye højhastighedstog mellem Berlin og München blev ramt af tekniske problemer allerede ved premierekørslen.