© Foto: Jens Hasse/Chili Dato: Chili foto & arkiv

Stor efterspørgsel efter toget hjem til jul

Der er stadig plads på togene de store julerejsedage den 22. og 23. december. Men især på strækninger mellem København og Struer, Sønderborg eller Frederikshavn er flere afgange næsten udsolgt.

© Foto: Jens Hasse/Chili

Der er stadig plads på togene de store julerejsedage den 22. og 23. december. Men især på strækninger mellem København og Struer, Sønderborg eller Frederikshavn er flere afgange næsten udsolgt.

”Der er rift om billetterne især for de rejsende, der skal ud på de lange strækninger. Der er flere afgange, som er ved at være godt fyldt op. Vi skal nok få plads til alle, men det er en god idé at få købt pladsbilletten,” siger Tony Bispeskov, der er informationschef i DSB.

Der er indsat ekstra afgange fra København H mod Aarhus fredag den 22. december klokken 12.20 og klokken 13.05 og lørdag den 23. december klokken 13.20. Desuden har flere af de mest populære afgange fået tilføjet ekstra vogne, mens et par afgange fra Københavns Lufthavn, der plejer at stoppe i Odense, fortsætter hele vejen til Aarhus.

DSB øger overskuddet

Tre millioner færre DSB-rejsende

DSB genoptager togdrift direkte til CPH

x

Læs Også

Trecifret millionoverskud for DSB

DSB havde i 2017 et resultat før skat på 274 millioner kroner og udbetaler udbytte på 106 millioner.

Fortsat stabilt resultat for SJ

Den fortsat positive rejseudvikling betyder, at SJ – Sveriges modstykke til DSB – i 2017 kunne notere en ny rekord.

Togrejse deluxe på tværs af Det sydlige Afrika

Fra juli 2019 åbner verdens mest luksuriøse tog en ny rute, der fører passagererne på tværs af Det sydlige Afrika.

Nyt togforlig giver ikke timedrift

Folketinget vil bruge milliarder på nye eltog. Men de kommende eltog kører ikke hurtigt nok til at opfylde det politiske forlig i Togfonden om timedrift mellem Danmarks fire største byer.

Skånetrafiken overtager ansvaret for Malmö – København

Aftalen om, at Skånetrafiken overtager det operative ansvar for trafikken med Öresundståg til København og den nye endestation Østerport i december 2021, er godkendt i en aftale mellem den danske regering, Dansk Folkeparti og Radikale Venstre.

Endelig kører Aarhus Letbane med passagerer

I dag, torsdag, startede letbanen i Aarhus med at køre med passagerer. Trafikken startede klokken 11.00 og er gratis resten af dagen. I morgen fredag skal letbanen køre normal drift med betalende passagerer.