© Foto: Jens Hasse/Chili Dato: Chili foto & arkiv

Stor efterspørgsel efter toget hjem til jul

Der er stadig plads på togene de store julerejsedage den 22. og 23. december. Men især på strækninger mellem København og Struer, Sønderborg eller Frederikshavn er flere afgange næsten udsolgt.

© Foto: Jens Hasse/Chili

Der er stadig plads på togene de store julerejsedage den 22. og 23. december. Men især på strækninger mellem København og Struer, Sønderborg eller Frederikshavn er flere afgange næsten udsolgt.

”Der er rift om billetterne især for de rejsende, der skal ud på de lange strækninger. Der er flere afgange, som er ved at være godt fyldt op. Vi skal nok få plads til alle, men det er en god idé at få købt pladsbilletten,” siger Tony Bispeskov, der er informationschef i DSB.

Der er indsat ekstra afgange fra København H mod Aarhus fredag den 22. december klokken 12.20 og klokken 13.05 og lørdag den 23. december klokken 13.20. Desuden har flere af de mest populære afgange fået tilføjet ekstra vogne, mens et par afgange fra Københavns Lufthavn, der plejer at stoppe i Odense, fortsætter hele vejen til Aarhus.

DSB øger overskuddet

Tre millioner færre DSB-rejsende

DSB genoptager togdrift direkte til CPH

x

Læs Også

Flere svenske tog til København

Det svenske DSB – SJ – vil fra næste år øge antallet af pladser på en af sine primære strækninger, fra Stockholm via Malmø til København.

Nyt togforlig giver ikke timedrift

Folketinget vil bruge milliarder på nye eltog. Men de kommende eltog kører ikke hurtigt nok til at opfylde det politiske forlig i Togfonden om timedrift mellem Danmarks fire største byer.

EU-millioner til unge på Interrail

EU-Kommissionen har afsat op imod 100 millioner kroner så mellem 20.000 og 30.000 unge europæere på 18 år får mulighed for gratis at komme omkring i Europa.

DSB skifter farver på IC3-tog

Som led i indfasning af DSB’s nye designlinje overvejer statsbanerne ommaling af alle sine IC3-tog, den mest udbredt togtype blandt DSB’s fjern- og regionaltog.

Norge og Finland vil have ny jernbane

Landene vil bygge en 500 kilometer lang jernbane, der blandt andet skal få godstrafik frem til den norske havn Kirkenes, hvorfra det for eksempel skal sejles til Kina.

Klar til konkurrence på tyske jernbaner

Det store tyske busselskab Flixbus får nyt forretningsområde med togkørsel i Tyskland, Flixtrain. Flixbus vil i USA prøve at konkurrere med berømte Greyhound.