Stor fagmesse for MICE-branchen

TURISME: Møde & Eventmessen rykker i år fra Forum til Bella Center. 1 og 2. marts har Kursuslex Nordens angiveligt største fagmesse om møder, kurser, konferencer og events. Michael Carøe er konferencier.

Møde & Eventmessen 2017 finder denne gang sted i Bella Center i København med deltagelse af over 300 udstillere til bedre møder og events.

”Vi byder også på foredrag om udvikling og afvikling af møder og events, personlig udvikling, det gode arbejdsliv, fællesskab, ledelse og meget mere,” hedder det fra Kursuslex.

På messen tilbydes ifølge arrangøren alt fra hoteller, kursuscentre, udstillingsvenues, eventbureauer til geografiske destinationer, transportselskaber, cateringfirmaer, foredragsbureauer – og dem du ikke vidste, du bør kende, hedder det i indbydelsen.

Udstillingen omfatter ca. 300 udstillere, som alle er leverandører til møder og events. I de to messedage vil der fra morgen til aften være mulighed for at deltage i en lang række professionelle foredrag.

På messens første dag vil konferencier Michael Carøe, uddele otte Møde & Event Awards, hvor en branchefaglig jury hædrer de bedste inden for hvert af de otte specialområder. Hen over efteråret har over 800 møde- og eventplanlæggere indstillet deres kandidater i otte kategorier. En jury på 12 mødeplanlæggere har udvalgt tre nominerede i hver kategori.​