NOFO Hotel & Winebar i Stockholm er et af de seks svenske hoteller, der i første omgang er med i det nye Best Western-koncept, WorldHotels Crafted Collection. PR-foto.

Stor hotelkæde får nyt varemærke i Skandinavien

Den globale hotelkæde Best Western kommer nu med endnu et varemærke på det skandinaviske marked. I første omgang er seks hoteller i Sverige med i WorldHotels Crafted Collection.

BWH (Best Western) Hotel Group introducerede sidste år et af sine fine nye varemærker, Crafted Collection. Nu får de første seks hoteller i Skandinavien, alle i Sverige, det nye varemærke.

De seks svenske hoteller, der nu er med i Crafted-segmentet, er The Vault Hotel Helsingborg samt i Stockholm hotellerne Hotel Frantz, Hotel Kung Carl, Hotel Ruth, NOFO Hotel & Winebar og The Winery Hotel.

WorldHotels Crafted Collection er en ny generation af livsstils-hoteller, skriver BWH Hotel Group Skandinavien i en pressemeddelelse. I den siger Johan Michelson, direktør for BWH Hotel Group Skandinavien:

”Målet med Crafted Collection er at skabe den førende kollektion af lifestyle-hoteller i Skandinavien. Nu kan vi tilbyde hotelejerne at indgå i en gruppe af hoteller, hvor kreativitet, unikke oplevelser og personlig service er i fokus. Trenden med at hotelgæster søger efter oplevelser og hvor hotellet bliver selve destinationen, fortsætter med at vokse, og med Crafted kan vi nu tilbyde dette.”

14 Best Western-hoteller i Danmark
Et af de svenske hoteller, der allerede er med i Crafted Collection, er The Vault Hotel i Helsingborg. Herfra siger Kjell Jakobsson, ejer af RoomRepublic- gruppen og The Vault Hotel Helsingborg: ”WorldHotels vil skabe en kollektion af boutique- og lifestyle-hoteller med høj profil, design og lokale historiefortællinger. Det koncept passer The Vault Hotel fint ind i.”

Best Western har foreløbig 14 hotelmedlemmer i Danmark, ingen af disse er dog taget ud til at være med i Crafted-segmentet.

Hele BWH Hotel Group af tre primære hotelgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels og SureStay Hotel Group. Tilsammen har de over 4.700 hoteller i mere end 100 lande verden over. I Skandinavien er der 160 hoteller i kæden på over 100 destinationer.

I alt har Best Western-gruppen 17 hotelvaremærker fra budget til premium, oplyses det.

Relaterede artikler:

Rykker åbning af Københavns nye unikke minihotel

Stor international kæde vil have 15 danske hoteller

Disse 21 danske hoteller fik sidste år Green Key