Stor hotelkæde kigger på Danmark

Fra sammenkomsten i går på Angleterre i København, fra venstre Atlantic Links direktør Karin Gert Nielsen, Virginie Dublanc, Melias nye salgschef for Skandinavien, samt hotelkædens salgsdirektør for Storbritannien og Skandinavien, Stephen Nunan.

HOTELLER: Hotelkæden vil gerne have hotel i Skandinavien, f.eks. København, sagde dens salgsdirektør i går ved workshop for rejsebranchen. Kæden fik for nylig salgschef med ansvar for Skandinavien.

Spanske Melia Hotels International har København som potentiel mulighed for at åbne nyt hotel. Kæden har allerede 370 hoteller, heraf 170 i Spanien – og er på vej til at åbne 64 nye hoteller i og uden for Spanien.

”Vi kigger på København, men der er ikke noget konkret – det er svært at finde det rigtige sted,” sagde Melias salgsdirektør for Storbritannien og Skandinavien, Stephen Nunan, i går til standby.dk i forbindelse med Melias workshop for rejsebranchen på 5-stjernede Hotel d’Angleterre i København.

Sammenkomsten med 40 tilmeldte fra bl.a. rejsebureauer og firmakunder var arrangeret af det store danske GSA-firma Atlantic Link.

Melia har eller vil snart åbne nye hoteller i bl.a. Rio de Janeiro i Brasilien, på Mallorca, i Kina, Indonesien, Cuba og USA – ligesom der er megen fokus på Latinamerika.

”Vores vækst er primært uden for Spanien, og vi ser et stort potentiale fra Skandinavien, hvor vi har øget vores fokus ved fra december at have en dedikeret salgschef for Skandinavien, Virginie Dublanc,” sagde Stephen Nunan.

x

Læs Også

Danmarks største hotel bliver lidt mindre

Til juni næste år åbner Danmarks største hotel med 1.203 værelser – det er 17 mindre end bebudet. Hotelkæden CabInn er endnu ikke klar med navnet på direktøren for det nye kæmpehotel. I Ørestad kommer yderligere 800 værelser.

Lufthavnshotel får ny direktør og opgraderes for millioner

Et af de tre hoteller tæt på Københavns Lufthavn har netop fået ny direktør - Quality Airport Hotel Dan skal nu istandsættes for millioner.

Millioninvestering giver hotel nye kunder

I kampen om gæster på high end-hoteller, har Københavns største hotelgruppe brugt millioner på at forædle hotellet 71 Nyhavn. Det har gjort high end-hotellet til gruppens dyreste i værelsespriser.

Scandic åbnede årets største hotel i København

Med 370 værelser er Scandic Kødbyen det største nye hotel til at åbne i København i år. I alt får landets største hotelkæde i disse år 5 nye hoteller, herunder dets største udenfor København.

To nye hoteller i Reykjavik

Den islandske hovedstad, Reykjavik, har fået to helt nye luksushoteller, der samlet set øger byens kapacitet med over 150 hotelværelser.

Staten og kommunerne på jagt efter 135 hoteller

Den 1. januar vil Statens og Kommunernes Indkøbsservice indgå en ny 24 måneders aftale med 135 hoteller over hele landet. Aftalen har en værdi af 300 millioner kroner.