Stor hotelkæde kigger på Danmark

Fra sammenkomsten i går på Angleterre i København, fra venstre Atlantic Links direktør Karin Gert Nielsen, Virginie Dublanc, Melias nye salgschef for Skandinavien, samt hotelkædens salgsdirektør for Storbritannien og Skandinavien, Stephen Nunan.

HOTELLER: Hotelkæden vil gerne have hotel i Skandinavien, f.eks. København, sagde dens salgsdirektør i går ved workshop for rejsebranchen. Kæden fik for nylig salgschef med ansvar for Skandinavien.

Spanske Melia Hotels International har København som potentiel mulighed for at åbne nyt hotel. Kæden har allerede 370 hoteller, heraf 170 i Spanien – og er på vej til at åbne 64 nye hoteller i og uden for Spanien.

”Vi kigger på København, men der er ikke noget konkret – det er svært at finde det rigtige sted,” sagde Melias salgsdirektør for Storbritannien og Skandinavien, Stephen Nunan, i går til standby.dk i forbindelse med Melias workshop for rejsebranchen på 5-stjernede Hotel d’Angleterre i København.

Sammenkomsten med 40 tilmeldte fra bl.a. rejsebureauer og firmakunder var arrangeret af det store danske GSA-firma Atlantic Link.

Melia har eller vil snart åbne nye hoteller i bl.a. Rio de Janeiro i Brasilien, på Mallorca, i Kina, Indonesien, Cuba og USA – ligesom der er megen fokus på Latinamerika.

”Vores vækst er primært uden for Spanien, og vi ser et stort potentiale fra Skandinavien, hvor vi har øget vores fokus ved fra december at have en dedikeret salgschef for Skandinavien, Virginie Dublanc,” sagde Stephen Nunan.

x

Læs Også

Nyt hotel får bydelens fotos på værelserne

I september åbner Scandic et af sine mere unikke nye hoteller, Kødbyen på Vesterbro i København. De 370 værelser skal blandt andet udsmykkes med flotte fotos fra kvarterets beboere.

Hotelkæde skal bruge 25.000 nye medarbejdere

Svenske hoteller tiltrækker ikke nok nye ansatte. Nyt samarbejde mellem Nordic Choice Hotels og uddannelsesinstitution skal i Sverige med jobgaranti afhjælpe noget af den akutte mangel.

Kendt hotel blev større

”Lavprisselskaberne fra Aalborg Lufthavn er blandt vores største konkurrenter,” siger direktøren for berømte Ruths Hotel i Gammel Skagen, der netop har fået seks nye værelser.

Ishockey-VM var navnlig godt for midtjyske hoteller

De danske hoteller havde i maj et rekordhøjt antal overnatninger – navnlig båret frem af VM i ishockey i Herning og København. Også fremgang på feriecentre, campingpladser, vandrerhjem og lystbådehavne

Scandic får nyt lufthavnshotel

I 2021 åbner nyt hotel med 222 værelser ved Gøteborgs lufthavn; det skal drives af Scandic der også er på vej med stort hotel ved Københavns Lufthavn.

Tidligere Trump-hotel solgt til Qatar

Berømte 5-stjernede Plaza Hotel i New York har igen skiftet ejer; denne gang er køberen et selskab fra Qatar. En af hotellets tidligere ejere var Donald Trump.