Stor hotelkæde øger i København

0

nyropsgade 38HOTELLER: Københavns største hotelkæde åbner første hostel pâ 280 værelser med bad og toilet, og ca. 1.000 senge. ”Vi får byens bedste hostel, et produkt der passer med de stadig flere lavprisruter til Københavns Lufthavn”, siger hotelkædens koncernchef.

Arp-Hansen Hotel Group købte for få uger siden ejendommen Nyropsgade 38 i København, der i dag huser fagforeningen Dansk Metal, tæt ved Vesterport Station.

Men fra sommeren 2017 bliver bygningen Arp-Hansens første hostel i København.

I weekenden bekræftede Arp-Hansens koncernchef, Dorte Krak, standby.dks oplysninger og sagde, at hun ikke kunne ”huske” købsprisen for ejendommen.

”Bygningen skal ikke være Arp-Hansens tredje 2-stjernede Wake Up-hotel i København. Vi kigger på hostel-segmentet. Det er ikke bare for unge, men mennesker i alle kategorier, også for familier med børn. Vi vil skabe Københavns bedste hostel og bestemt ikke gå ned på udstyr”, sagde Dorte Krak, der endnu ikke ved, hvor meget etableringen af hostellet i Nyropsgade vil koste. Og Dorte Krak har ikke har bud på, om den store hotelkæde vil få hostels i andre danske byer.

”Men hostels er spændende markeder, også pga. af de mange lavprisruter, der i denne tid åbnes til Københavns Lufthavn f.eks. med Ryanair. En del af mange af disse rejsendes oplevelser er at møde andre”, siger Dorte Krak.

Arp-Hansens første hostel åbner i Nyropsgade i sommeren 2017 med 280 værelser og får i alt 1.000 senge fordelt på værelser med op til otte senge, alle med bad og toilet.

I sommer solgte Arp-Hansen sit mindste hotel, Opera, med 91 værelser, til Kølpin Group, der i forvejen har de nordsjællandske badehoteller, Helenekilde Badehotel og Tisvildeleje Strandhotel. Hotel Opera i Tordenskjoldsgade bag Det kongelige Teater lukkes ved årets udgang for en kraftig renovering.

Arp-Hansen kommende projekter tæller åbningen af det første hotel i Aarhus i slutningen af næste år med 312 værelser.

Samlet har Arp-Hansen gruppens 12 hoteller ca. 3.500 hotelværelser, over 20 pct. af hovedstadens kapacitet.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz