Stor hotelkæde skifter pressechef

Alexandra Lilja Lindvik.

Alexandra Lilja Lindvik.

HOTELLER: En af verdens største hotelgrupper, Rezidor Hotel Group, udskifter sin PR- og kommunikationsdirektør i Norden.

Rezidor Hotel Group, en af verdens største hotelkoncerner i Europa, Mellemøsten og Afrika, har ansat norske Alexandra Lilja Lindvik som ny PR- og kommunikationsdirektør for de nordiske markeder. I alt har Rezidor alene over 60 hoteller og 15.000 værelser i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Island.

Alexandra Lindvik kommer fra en stilling i kommunikationsbureauet Burson-Marsteller. Her har hun siden 2009 bl.a. rådgivet nordiske hotelkoncerner.

Pressemeddelelsen om Alexandra Lilja Lindvik som den nye PR-chef for Rezidor i Norden nævner ikke, at hun afløser Angelica Montez de Oca, der siden 2009 har haft stillingen. Angelica Montez de Oca kom til Rezidor fra First Hotels Norge, hvor hun var salgs- og marketingansvarlig. Tidligere var hun bl.a. international salgschef for norske Rica Grand Hotel og skandinavisk travel manager i det internationale konsulentfirma McKinsey & Co.

Om Alexandra Lindvik som ny kommunikationschef i Norden for Rezidor, siger Tom Flanagan, Nordic Vice President, Rezidor Hotel Group, i pressemeddelelse: “Vi er glade for at kunne byde velkommen til en så erfaren kommunikationsekspert i Norden, som er et ekstremt vigtigt marked for Rezidor. Rezidor er den største internationale hotelkoncern i Norden, hvor vi har stærke skandinaviske rødder. Alexandra Lindvik skal styrke vores førende position, vores kundeloyalitet og øge opmærksomheden om vores hotel-varemærker.”

Alexandra Lindvik har kandidatgrad i sociologi fra Universitet i Oslo i retorik og medier samt en bachelorgrad i medier og kommunikation fra Oslo Unviersity College.

Rezidor Hotel Group er medlem af Carlson Rezidor Hotel Group. Hotelkoncernen har på verdensplan over 430 hoteller og 95.600 værelser i foreløbig 73 lande.