Stor interesse for flyhavari

Asiana Airlines Flight 214VOR EGEN VERDEN: Artikel med link til video med flystyrtet i San Francisco var mest læste de seneste to uger på standby.dk – også stor interesse for DAT-direktørs kommentar til rutestop på Sønderborg og dato for sidste MD-flyvning i SAS. Begge uger havde hjemmesiden ca. 45.000 sidevisninger.

Trods sommerferie og sommervarme samt ferielukning gennem juli på takeoff.dk, havde standby.dk i både uge 28 og 29 ca. 45.000 sidevisninger. Det viser, at vores trofaste læsere også følger med, selv om de måske har ferie – det kan vi se af, at der har været en stigning i besøg fra udlandet, på en side på dansk.

I Uge 28 var de fem mest læste artikler her på standby.dk: Video viser flyhavari, Flyhavari gør passagerer til dollar-millionærer, Sidste flyvning med MD-fly hos SAS, Ferieglæder i Danmark og wow (et debatindlæg).

Uge 29 bød på denne top 5: ”Jeg er en fornuftig mand, og vi klarer os fint” (om Danish Air Transports lukning på Sønderborg), Svært at styre en virksomhed på den måde (om bagagestrejke i Københavns Lufthavn), Sandhedens time: sådan kan vi ikke straffe passagererne (også om strejken hos Novia), Stop de livsfarlige badekar med brus og Dreamliners brand i London, alvorlig men ikke en batteriskade.