Stor krydstogtmesse til København

200 deltagere fra den europæiske krydstogtbranche mødes på messen Cruise360 i København i september. Messen er tidligere kun blevet afholdt i USA og Australien.

CruiseCopenhagen, der hører under Wonderful Copenhagen, har gennem længere tid arbejdet på at få den internationale messe Crusie360 til København, og nu er det endelig lykkes.

9.-11. september samles 200 repræsentanter fra den europæiske krydstogtbranche. Konferencen bliver afholdt på henholdsvis krydstogtskibet Regal Princess og Norwegian Getaway. Og så skal deltagerne selvfølgelig også ud at se på København.

”Det er en rigtig stor gevinst for krydstogtturismen i Danmark, at Cruise360 finder sted her. Alene det, at Cruise360 har valgt København som første værtsby i Europa, understreger Københavns position i den internationale krydstogtbranche. Samtidig er det en kæmpe mulighed for os for bade at vise København frem og sælge hele det danske krydstogtprodukt. Vi har en klar forventning om, at det her baner vejen for mere krydstogtturisme i Danmark fremover,” siger Claus Bødker, krydstogtchef i Wonderful Copenhagen.

Det er den britisk/irske afdeling af ruise Lines International Association, der har valgt, at København skal være vært for messen. Danmark sætter i år desuden rekord i antallet af krydstogtgæster og runder en million.

”Vores måvar at finde en by, der bade byder påfantastiske attraktioner og muligheder for vores delegerede, og som samtidig er en succesfuld krydstogtdestination. Vi er meget taknemlige for den støtte, som vi har faet fra CruiseCopenhagen, Copenhagen og Malmø Ports samt andre lokale stakeholders, og glæder os til at præsentere København, nar vi afholder Cruise360 i september,” siger Andy Harmer, Vice President for Operations hos CLIA UK & Ireland.

Udover deltagere fra rejsebureauer og rederier kommer også ca. 20 journalister fra hele verden.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.