Stor lønstigning til Tivolis chefer

Lars Liebst.

Lars Liebst.

Generelle lønstigninger, en ny direktør og en farvel-bonus har øget Tivolis ledelses lønninger markant i 2015, viser regnskabet fra Tivoli A/S.

Samlet steg lønnen til direktionen fra 12,5 millioner kroner i 2014 til 20,9 millioner i 2015 – en stigning på 40%. Bag stigningen ligger en lønstigning til adm. direktør Lars Liebst på 5% til 8,9 millioner kroner. Hans bonus steg med 200.000 kroner til 4,4 millioner. I 2014 steg hans bonus med én million kroner, og da sagde bestyrelsesformand Jørgen Tandrup, at den maksimale bonus nu var nået, skriver avisen.dk.

En tungtvejende grund til, at den samlede direktionslønningspose er steget markant er, at tidligere økonomidirektør Claus Dyhr 1. september forlod selskabet for at ’søge nye udfordringer’. Han fik 4,3 millioner kroner med i fratrædelsesgodtgørelse – 300.000 kroner mere, end han fik for hele 2014. Det bringer hans samlede lønpose op på 7,1 millioner kroner.

Hertil kommer, at den nye økonomidirektør Andreas Morthorst har fået 1,2 millioner for fire måneders arbejde og at Elisabeth Milton Hemmingsen er indtrådt i direktionen som kommerciel direktør, hvilket indbragte hende 3,7 millioner kroner.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.