Stor lønstigning til Tivolis chefer

Lars Liebst.

Lars Liebst.

Generelle lønstigninger, en ny direktør og en farvel-bonus har øget Tivolis ledelses lønninger markant i 2015, viser regnskabet fra Tivoli A/S.

Samlet steg lønnen til direktionen fra 12,5 millioner kroner i 2014 til 20,9 millioner i 2015 – en stigning på 40%. Bag stigningen ligger en lønstigning til adm. direktør Lars Liebst på 5% til 8,9 millioner kroner. Hans bonus steg med 200.000 kroner til 4,4 millioner. I 2014 steg hans bonus med én million kroner, og da sagde bestyrelsesformand Jørgen Tandrup, at den maksimale bonus nu var nået, skriver avisen.dk.

En tungtvejende grund til, at den samlede direktionslønningspose er steget markant er, at tidligere økonomidirektør Claus Dyhr 1. september forlod selskabet for at ’søge nye udfordringer’. Han fik 4,3 millioner kroner med i fratrædelsesgodtgørelse – 300.000 kroner mere, end han fik for hele 2014. Det bringer hans samlede lønpose op på 7,1 millioner kroner.

Hertil kommer, at den nye økonomidirektør Andreas Morthorst har fået 1,2 millioner for fire måneders arbejde og at Elisabeth Milton Hemmingsen er indtrådt i direktionen som kommerciel direktør, hvilket indbragte hende 3,7 millioner kroner.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.