Stor prisforskel på forlystelser

Undersøgelsen går ud på en vurdering af hvad det koster for en familie på to voksne og to børn at bruge en hel dag i en forlystelsespark. Der er medregnet entre, turpas, måltider, drikkevarer, samt is og kaffe undervejs, samt parkering, dr kan koste op til 120 kroner for otte timer.

 

Ikke overraskende for Kup! er det igen Tivoli i København, som topper listen med en samlet pris for hele ’pakken’ på 1.748 kroner.

 

Næstdyrest er Legoland, hvor familien må bøde 1.575 kroner for hele pakken. Her er det især entre og mad, der trækker prisen i vejret. Billigst blandt de undersøgte forlystelsesparker er Odense Zoo med en samlet pris på 1.102 kroner – over 600 kroner billigere end Tivoli. Her sparer man turpas, men mad og drikke er også forholdsvis billige.

 

Undersøgelsen er årligt tilbagevendende og Kup! konstaterer, at forlystelsesparkerne generelt har sat priserne i vejret siden sidste år – mest i Aalborg Zoo med 14% dyrere entrebilletter, men også i Randers Regnskov, Knuthenborg Safaripark, Faarup Sommerland og Zoologisk Have i København er priserne steget. Til gengæld er det blevet lidt billigere at komme i BonBon-Land og Tivoli. Tivoli har sænket prisen på entreen for børn og for deres turpas.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.