Stor sportsarrangør indtager Danmark

0

TheColorRunTURISME: En af verdens største arrangører af sportsevents går ind på det danske marked. Det sker gennem køb af ejerandel i dansk firma, der nu skifter navn.

En af verdens største arrangører af sportsevents, belgiske Golazo Group, kendt for bl.a. store motionscykelløb som Flandern Rundt, går nu ind på det danske marked. Det sker gennem køb af ejerandele i danske af BNC Group, der i Norden står bag events som “The Color Run” og “The Color Run Night.”

BNC Grop har nu skiftet navn til Golazo Nordic. Nyoprettede Golazo Nordic har ambition om at blive Nordens største arrangør af sportsevents.

“Vi har fundet den ideelle partner, der allerede er en betydelig aktør på det nordiske marked for sportsbegivenheder,” siger Bob Verbeeck, adm. direktør for Golazo Group. Han henviser til events som “The Color Run” og “The Color Run Night”, som er blandt de 23 events, BNC Group har stået bag i Danmark og Norden siden 2014.

De mange events, der har tiltrukket over 100.000 deltagere, har medvirket til, at BNC Group er blevet en af de største sportsarrangører i Norden.

Golazo Nordic vil udvikle og introducere skandinaverne til en række nye arrangementer, ligesom erfaringerne fra Golazo Nordic vil blive brugt i resten af Europa.

“Med Golazo Group bag os får vi mulighed for at agere på markedet for store sportsbegivenheder i Skandinavien. Planen er at introducere de nordiske lande til event-formater, vi ikke har set før, samt sætte fart på videreudviklingen af vores eksisterende events som ”The Color Run” og ”The Color Run Night”,” siger Peter Sørensen, adm. direktør for Golazo Nordic.

 

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz