Stor Thai workshop i København

Scandic Copenhagen lagde lokaler til den store workshop med næsten 50 repræsentanter fra Thailand.

Mange agenter og touroperatører, også fra Norge og Sverige, benyttede mulighedeni for at høre mere om landet, der stadig er en meget populær turistdestination for skandinaverne. Således besøgte næsten 800.000 fra Skandinavien og Finland sidste år Thailand.

På ovenstående billede ses fra venstre Flemming Sonne, salgsdirektør for Thai Airways, Nalinee Pananon, chef for TAT i Skandinavien, Pricha Nawongs, direktør for Thai Airways, Manit Boonchim, executive director Europe, Africa og Middle East for TAT, Silachai Surai, executive director for information technology office  for TAT og Veena Panjamanond Bohlin fra TAT i Stockholm

Skrevet af Ras

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.