Stor Thanksgiving-aften for rejsebranchen i København

Gode samarbejdspartnere i rejsebranchen havde også i år taget initiativ til en flot Thanksgiving-aften på Hilton Copenhagen Airport. 250 feststemte gæster fik en festlig aften med den amerikanske ambassadør, Laurie S. Fulton, som æresgæst.

Karin Gert Nielsen, formand for PATA Denmark, bød velkommen, takkede sponsorerne og sagde:

”Vi har meget at være taknemmelige for. For det første for den store opbakning til USA i løbet af året, hvor landet for andet år i træk blev kåret som det bedste turistland ved Danish Travel Award. Også en tak til den genvalgte præsident Obama, der har været medvirkende til det nye brand USA DiscoverAmerica.com – og ligeledes stor tak til Camilla Kjær Breilev fra Gouda Rejseforsikring, der alene har stået for aftenens arrangement.”

Aftenens sponsorer, siddende fra venstre Camilla Kjær Breilev fra Gouda Rejseforsikring, Karin Gert Nielsen fra PATA og Visit California, og Icelandairs Sigga Sveinsdóttir. Bagest fra venstre Avis Biludlejnings Kaj Berthelsen, vicedirektør Jens Frank-Mikkelsen fra Hilton Copenhagen Airport, Tony Schwartzberg fra Amadeus og Royal Caribbeans Henrik Bergkvist.

Ambassadør Fulton fik efterfølgende ordet og startede naturligt med at takke for den store støtte, der har været i Danmark til præsident Obama.

Ambassadøren, der er anden generationsindvandrer fra Danmark, takkede også for en god store støtte i den tid hun har virket i Danmark.

Hun fortsatte: ”Min morfar hed Jens Jensen, mere dansk kan det næppe blive, og han rejste til USA i 1910. Han gik senere aktivt ind i amerikansk politik, så det er nok derfra, jeg har fået mine politiske gener.”

Uden sponsorer ingen fest. Thanksgiving-sponsorerne var i år støttet af Amadeus, Avis, Billetkontoret, Billund Lufthavn, Gouda, Icelandair, PATA Danmark, Royal Caribbean og Visit California.