Storhotel forlader Best Western

hotel-nyborg-strandHotel- og konferencecentret Nyborg Strand stopper med årets udgang samarbejdet med den frivillige hotelkæde Best Western i Danmark.

”Nyborg Strand har de forgangne 32 år være glad for at være en del af Best Western-varemærket,” siger hotellets direktør, Poul Jacobsen.

Med årets udgang vil den licens-aftale, hotellet har med Best Western International ophøre. En ny aftale med Best Western Scandinavia skulle afløse den gældende, men Nyborg Strand har af ”strategiske grunde,” valgt ikke at indgå en ny aftale.

I stedet vil Nyborg Strand fokusere på sin kerneforretning, hvor samarbejdspartnere med fokus på samme segment omfatter regionssamarbejdet Inspiring Denmark, kommunalsamarbejdet Udvikling Fyn og lokalsamarbejdet Destination Nyborg.

”Fra 1. januar næste år vil vi derfor stå alene som det varemærke Nyborg Strand er blandt toppen af landets

bedste konferencesteder,” siger Poul Jacobsen, der ønsker Best Western Scandinavia ”held og lykke fremover. ”Vi håber den nye konstellation vil styrke de hoteller som overgår til den nye aftale.”

Nyborg Strand er et af Danmarks største hotel og konferencecentre med 150 medarbejdere, 426 værelser med 750 senge, restaurant, banket- og konferencefaciliteter til op til 1.000 personer. Der er bl.a. over 30 konferencelokaler samt et auditorium. Nyborg Strand har årligt over 275.000 gæster.

Selve Best Western har pt. 23 medlemshoteller i Danmark. Den frivillige hotelkæde kom til Danmark i 1982, hvor den etablerede sig på resterne af det der dengang hed Inter DK hotellerne.