Storhotel forlader Best Western

hotel-nyborg-strandHotel- og konferencecentret Nyborg Strand stopper med årets udgang samarbejdet med den frivillige hotelkæde Best Western i Danmark.

”Nyborg Strand har de forgangne 32 år være glad for at være en del af Best Western-varemærket,” siger hotellets direktør, Poul Jacobsen.

Med årets udgang vil den licens-aftale, hotellet har med Best Western International ophøre. En ny aftale med Best Western Scandinavia skulle afløse den gældende, men Nyborg Strand har af ”strategiske grunde,” valgt ikke at indgå en ny aftale.

I stedet vil Nyborg Strand fokusere på sin kerneforretning, hvor samarbejdspartnere med fokus på samme segment omfatter regionssamarbejdet Inspiring Denmark, kommunalsamarbejdet Udvikling Fyn og lokalsamarbejdet Destination Nyborg.

”Fra 1. januar næste år vil vi derfor stå alene som det varemærke Nyborg Strand er blandt toppen af landets

bedste konferencesteder,” siger Poul Jacobsen, der ønsker Best Western Scandinavia ”held og lykke fremover. ”Vi håber den nye konstellation vil styrke de hoteller som overgår til den nye aftale.”

Nyborg Strand er et af Danmarks største hotel og konferencecentre med 150 medarbejdere, 426 værelser med 750 senge, restaurant, banket- og konferencefaciliteter til op til 1.000 personer. Der er bl.a. over 30 konferencelokaler samt et auditorium. Nyborg Strand har årligt over 275.000 gæster.

Selve Best Western har pt. 23 medlemshoteller i Danmark. Den frivillige hotelkæde kom til Danmark i 1982, hvor den etablerede sig på resterne af det der dengang hed Inter DK hotellerne.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.