Stort dansk rykind i Montenegro

Sveti Stefan.

Sveti Stefan.

Montenegro blev for blot 10 år siden grundlagt som ny nation efter Jugoslaviens opløsning. Nu etablerer landet sig som selvstændig turistattraktion.

Det får TUI (Star Tour indtil 1. november) til at sende 3.000 besøgende fra København til Montenegro.

”Landet vil tiltale danskere, der vil have solferie og kultur inden for korte afstande, men uden at sprænge budgettet”, mener Nikolai Johnsen, pressechef for TUI i Danmark.

TUI flyver til lufthavnen Tivat, der ligger i kort afstand fra feriemålene ved Budva-rivieraen og dermed har den kortest mulige transfertid.

TUIs rejseprogram omfatter Budva – et populært badested, med historisk bymidte og masser af aktiviteter til aftenen. Bečići – Budvas ”lillesøster”, der er en lidt mindre og roligere by. Petrovac – med flotte strande og kulturhistoriske seværdigheder, samt Sveti Stefan – en idyllisk ø med nogle af områdets mest eksklusive hoteller og lejligheder og Porto Montenegro – en eksklusiv lystbådehavn med luksushoteller.

Læs mere om TUI’s program i Montenegro her: http://www.startour.dk/rejse/montenegro/g-000000739/

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.