Stort rejsebureau skifter direktør

Fra 1. august er produktchef Mikkel Blom i Albatros Travel ny adm. direktør af Kulturrejser Europa og PortugalBureauet. Han får nogle af aktierne i EuroTravel, hovedparten ejes fortsat af Kurt Kvorning.

 

”Det har været en forfærdelig arbejdssituation for Lars Henriksen – senest med Cimbers konkurs, hvilket gav ham et voldsomt arbejdspres,” siger Kurt Kvorning til takeoff.dk og tilføjer:

 

”At vi stopper samarbejdet skal forstås på den måde, at Lars har arbejdet hårdt i de fem år, vi har haft rejsebureauet sammen, han har haft unormalt lange arbejdstider. Lars har banket forretningen op, han er en typisk entreprenør, der vil sætte noget i gang. Vi udsender snart pressemeddelelse om det.”

 

”At Lars stopper, er ikke, hvad jeg ønskede, det skal guderne vide, men han har haft et hårdt arbejdsliv, så jeg forstår ham. Kulturrejser Europa og PortugalBureauet er under den juridiske enhed, EuroTravel aps. Samlet har de to rejsebureauer 20 medarbejdere og omsætter 90 mio. kr. Lars har banket dem op fra nærmest ingenting med to medarbejdere i PortugalBureauet,” siger Kurt Kvorning.

 

Kurt Kvorning ejer også 60 % af rejsebureauet Check Point Travel sammen med Henrik Særmark og John Lau Jensen, tidligere chefer i rejsebureauet Marco Polo, hvor Kurt Kvorning tidligere var medejer.

 

Kulturrejser Europa og PortugalBureauet, under EuroTravel, er et af Danmarks mest ekspanderende rejsebureauer. De blev sidste år 4. største Gazelle-virksomheder, hvilket totalt var Lars’ fortjeneste, siger Kurt Kvorning.

 

PortugalBureauet blev grundlagt af Erik Alsing – Lars Henriksen kom fra Øster Lindet som ny direktør i PortugalBureauet. Han var en årrække i Star Tour og kom efter nogle år i Atlantis Rejser. Check Point Travel var ejet af DTF Group, der i 2010 solgte Check Point til EuroTravel.

Skrevet af Henrik Baumgarten