Fra tirsdagens Travelmedia Nordic VIP Lounge på Hotel Skt. Annæ i København. På billedet byder hotellets direktør, Sofie Robdrup, velkommen. Foto: Joakim J. Hvistendahl.

Stort rykind til VIP Lounge

Hotel Skt. Annæ i det centrale København var tirsdag vært for Travelmedia Nordic VIP Lounge, der samler topfolk fra den danske rejsebranche. Se den store billedreportage.

Se stort billedgalleri nederst i denne artikel

Det tidligere Hotel Neptun på Skt. Annæ Plads tæt på Kongens Nytorv var tirsdag rammen om VIP Lounge-komsammen, der typisk afvikles cirka en gang i kvartalet. Næste gang bliver dog allerede inden sommerferien.

Sammenkomsten havde samlet over 50 topfolk fra den danske rejsebranche, fra flyselskaber, rejsebureauer, hoteller, foreninger og mange flere.

Hotel Skt. Annæ med 150 værelser hører under Hildebrandt-familien, der blandt andet også har Hotel Ascot med 200 værelser tæt på Rådhuspladsen.

Ole Kirchert Christensen, administrerende direktør og ansvarshavende chefredaktør for Travelmedia Nordic, der står bag STANDBY.dk, CHECK-In.dk og det engelsksprogede STANDBYNORDIC.com, bød velkommen og fortalte blandt andet, at han og den øvrige bestyrelse er godt tilfredse med de fremskridt der er sket, siden de tre medier 1. oktober blev samlet under fælles tag. Og så kunne han også oplyse datoen for årets udgave af Danish Travel Awards, det bliver onsdag den 3. oktober – flere detaljer følger, men de første store sponsorater er allerede kommet i hus, blev det oplyst.

Ved VIP Loungen er der ingen dagsordenen, gæsterne skal ikke trættes med lange salgstaler, men kan blot hygge og mingle med andre aktører fra rejsebranchen som de ikke nødvendigvis mødes med til dagligt.

Det er en del af konceptet bag VIP Lounge, at der kun inviteres beslutningstagere fra øverste niveau i de indbudte virksomheder.

Alle fotos: Joakim J. Hvistendahl – klik på billederne for at se dem i stort format.

Se flere fotos fra VIP Lounge på forsiden af STANDBY.dk