Fra tirsdagens Travelmedia Nordic VIP Lounge på Hotel Skt. Annæ i København. På billedet byder hotellets direktør, Sofie Robdrup, velkommen. Foto: Joakim J. Hvistendahl.

Stort rykind til VIP Lounge

Hotel Skt. Annæ i det centrale København var tirsdag vært for Travelmedia Nordic VIP Lounge, der samler topfolk fra den danske rejsebranche. Se den store billedreportage.

Det tidligere Hotel Neptun på Skt. Annæ Plads tæt på Kongens Nytorv var tirsdag rammen om VIP Lounge-komsammen, der typisk afvikles cirka en gang i kvartalet. Næste gang bliver dog allerede inden sommerferien.

Sammenkomsten havde samlet over 50 topfolk fra den danske rejsebranche, fra flyselskaber, rejsebureauer, hoteller, foreninger og mange flere.

Hotel Skt. Annæ med 150 værelser hører under Hildebrandt-familien, der blandt andet også har Hotel Ascot med 200 værelser tæt på Rådhuspladsen.

Ole Kirchert Christensen, administrerende direktør og ansvarshavende chefredaktør for Travelmedia Nordic, der står bag STANDBY.dk, CHECK-In.dk og det engelsksprogede STANDBYNORDIC.com, bød velkommen og fortalte blandt andet, at han og den øvrige bestyrelse er godt tilfredse med de fremskridt der er sket, siden de tre medier 1. oktober blev samlet under fælles tag. Og så kunne han også oplyse datoen for årets udgave af Danish Travel Awards, det bliver onsdag den 3. oktober – flere detaljer følger, men de første store sponsorater er allerede kommet i hus, blev det oplyst.

Ved VIP Loungen er der ingen dagsordenen, gæsterne skal ikke trættes med lange salgstaler, men kan blot hygge og mingle med andre aktører fra rejsebranchen som de ikke nødvendigvis mødes med til dagligt.

Det er en del af konceptet bag VIP Lounge, at der kun inviteres beslutningstagere fra øverste niveau i de indbudte virksomheder.

Alle fotos: Joakim J. Hvistendahl – klik på billederne for at se dem i stort format.

Se flere fotos fra VIP Lounge på forsiden af STANDBY.dk

Morten Balk fra Emirates flankeret af Dan Kjølhede Laursen fra Gouda Rejseforsikring, til venstre, og direktør for Travelmedia Nordic, Ole Kirchert Christensen.

Jesper Vissing Laursen fra HRS Corporate, til venstre med direktørerne for de to store WakeUp-hoteller i København, Lars Pallisgaard og Lars Grambo.

Travel manager i SOS International, Line Hein, med British Airways’ Anne-Louise Eppler, ”Sigga” Sigridur Hellen Sveinsdottir fra Icelandair samt Leo Pharmas travel manager, Jens Liltorp.

 

 

Administrerende direktør i Danmarks Rejsebureau Forening, Lars Thykier, med Marlene H. Sylvester-Hvid, direktør fra Danske Konferencecentre og Gouda Rejseforsikrings nordiske direktør, Dan Kjølhede Laursen.

 

Hotelsnak ved Stand By Loungen – dagens medvært og ejer Skt. Annæ-hotellet, Claus Hillebrandt, med medejer af og direktør for Guldsmeden Hotels, Sandra Plesner Weinert, samt Michael Telling fra hotelkonsulentfirmaet Telling og Nesager.

 

Kolleger fra luftfartens verden – fra venstre Thai Airways’ nordiske salgsdirektør, Flemming Sonne, flyselskabets nordiske direktør, Natthakorn Chunhacha, landechef Pia Lind fra Qatar Airways, landechef for Lufthansa Gruppen i Danmark, Bastian Franz, samt chef for Emirates i Danmark, Morten Balk.

 

Direktør i Travelmarket.dk – og bestyrelsesformand for Travelmedia Nordic, Ole Stouby, til venstre med produktchef Jesper Ewald fra FDM Travel.

 

 

 

x

Læs Også

IATA advarer atter rejsebureauer mod fup-mails

IATA konstaterer et stigende antal tilfælde af forsøg på internet-svindel, og organisationen benytter endnu engang lejligheden til at advare rejsebureauerne.

Det kan Blokhus gøre bedre

Her i weekenden åbner Danmark porten til sommeren, både hvad tiden og naturen angår, men ikke altid for den del, vi selv kan gøre noget for.

Familie boede tre måneder i Bangkoks lufthavn

En familie på to voksne og fire små børn måtte tilbringe tre måneder i en lufthavn i Bangkok på grund af bureaukrati og fordi de ikke turde rejse hjem til Zimbabwe.

Rejsebrancheklub vil øge synlighed

IATA Comet, en netværksklub i den danske rejsebranche, vil gerne tiltrække flere medlemmer. Kommende medlemsmøde stiller fokus på: hvordan tiltrækker Københavns Lufthavn nye flyruter?

Et år med konsolideringer

Vi er på vej ud af 2017, som har været et år præget af konsolideringer. Men det kommende år byder på en række nye og spændende tiltag, som lover godt for fremtiden for vores medier.

Viva la ferie på Ferie for Alle 2018

Fra den 23. til den 25. februar fylder Ferie for Alle endnu en gang MCH Messecenter Herning med ferier af enhver art. Messen byder på over 1.000 udstillere og Spanien som årets partnerland.