Stort taxaselskab får aftale om bedre service

taxa taxi 4X35TURISME: Sidste uge skrev standby.dk, at Bella Center-koncernen boykotter taxa-selskaber undtagen Taxi 4×27 (tidl. Amager-Øbro Taxi). Nu har også Taxa 4×35 tilsluttet sig det nye servicekodeks – og anbefales nu af koncernen og de tre store københavnske hoteller.

I sidste uge præsenterede Horesta Region Hovedstaden et nyt servicekodeks, der skal sikre bedre taxaservice i København. Taxa 4×35 tilslutter sig aftalen.

Kundeservicen skal være i top, når turister, forretningsfolk eller private prajer taxa. Derfor har Horesta Region Hovedstaden foreslået et servicekodeks blandt taxiselskaber i hovedstaden. Et kodeks, som Københavns største taxiselskab, efter egne oplysninger, Taxa 4×35, nu skriver under på.

“Vi hilser alle initiativer velkomne, de er med til at forøge serviceniveauet i branchen. Det nye servicekodeks er lig det, der står i taxilovgivningen, og som vi allerede lever op til,” siger Jacob Gulmann, direktør hos Taxa 4×35.

Taxa 4×35 er i dialog med kunder – herunder hoteller, virksomheder og lufthavnen – om et højt serviceniveau og god service fra de 1.600 uniformerede chauffører. Taxa 4×35 er ifølge egne oplysninger det største taxaselskab i Hovedstaden med over 3.000 erhvervskunder og ca. 200.000 ture om måneden.

”Vores medlemmer hører jævnligt kritik af serviceniveauet i de københavnske taxaer – fra at chaufførerne ikke hjælper med kufferter til, at de nægter at køre korte ture,” siger Allan L. Agerholm, formand for Horesta i Hovedstaden.

På den baggrund tog Horesta Region Hovedstaden i år kontakt til de fire største taxaselskaber i Storkøbenhavn om et fælles servicekodeks.

Allan Agerholm, der også er adm. direktør for BC Hospitality Group (Bella Center og Forum samt de tre store københavnske hoteller AC by Marriott Bella Sky, Crowne Plaza og Marriott Copenhagen), sagde sidste uge til standby.dk: ”Vi har talt med taxabranchen om et for dårligt serviceniveau. Der er ikke tale om raketvidenskab, bare god service. Vi kan ikke forhindre taxaer fra andre firmaer i at holde på taxa-pladser ved Bella Center og vores tre hoteller – men når vores gæster beder os bestille en taxa, ringer vi kun til Taxi 4×27 og taxa 4×35.”