Stort taxifirma får aftale med Københavns Lufthavn

0

taxa taxiLUFTHAVNE: Storkøbenhavns største taxiselskab, Taxa 4×35, tilslutter sig Taxi Management Systemet i lufthavnen. Dermed er hovedstadens tre største taxi-selskaber i systemet. ”Samarbejdsaftalen er forbedret i forhold til det, vi tidligere blev præsenteret for,” siger 4×35’s adm. direktør.

TAXA 4×35, der med 718 taxier er hovedstadens største taxiselskab, har tilsluttet sig aftalen om et Taxi Management System i Københavns lufthavn. DanTaxi og TaxiNord 4×48 har allerede underskrevet aftalen.

Dermed får systemet tilslutning fra ca. 1.700 taxier, der repræsenterer syv ud af otte taxier i Region Hovedstaden.

”Det er den helt rigtige vej at gå. Derfor er vi overbevist om, at et effektivt taxi management system i lufthavnen, hvor vi sammen med lufthavnen drøfter serviceforbedringer for kunder og chauffører, vil være til gavn for alle parter,” siger adm. direktør for TAXA 4×35 Jacob Gulmann og tilføjer: ”Den samarbejdsaftale, vi nu underskriver, er justeret og forbedret i forhold til det, vi tidligere blev præsenteret for. Særligt vigtigt er det, at udgangspunktet for systemet er ændret fra at være et kontrolbaseret til at være et tillidsbaseret system.”

Taxierne venter i dag i gennemsnit 42 minutter på tur i lufthavnen. Ambitionen er, at ventetiden halveres, så den bliver maksimalt 20 minutter i snit. Det vil spare chaufførerne for ca. 330.000 timer i kø.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz