Stort turistfremstød for Oman

0
Fra venstre Karin Zwiers, direktør for Interface, der repræsenterer Sultanatet Omans turistministerium,  H.E. Mr Ahmed bin Nasser Al Mahrizi, turistminister i Oman og Ralf Schepers, Interface.
Fra venstre Karin Zwiers, direktør for Interface, der repræsenterer Sultanatet Omans turistministerium, H.E. Mr Ahmed bin Nasser Al Mahrizi, turistminister i Oman og Ralf Schepers, Interface.

TURISME: Sultanatet Oman udnyttede sin deltagelse i EXPO udstillingen i Milano til et omfattende fremstød for flere turister til ørkenlandet.

Oman deltog med en af de større bygninger i EXPO og fik mange besøgende – indtil videre over en million – til et imponerende og samtidig underholdende indtryk af, hvad landet har at tilbyde og vil satse på.

På Omans nationaldag, den 25. juli og i dagene omkring nationaldagen, blev de besøgende budt velkommen med en række koncerter og vist rundt af erfarne guider fra landet for på den måde at få et grundigt indtryk af landet på Den arabiske Halvø.

I samme anledning var en større delegation af ministre og repræsentanter fra Oman til stede, og den 25. juli kulminerede i et storslået arrangement på et af de førende hoteller i Milano for mere end 300 særligt indbudte gæster. Aftenen bød igen på musik fra Royal Opera House i hovedstaden Muscat, dans, modeshows og en udsøgt buffet. I løbet af aftenen blev der trukket lod om tre gange to billetter med Oman Air til Oman med ophold på luksushotel.,

Den store deltagelse på EXPO 2015 er en del af en større plan om at gøre Oman mindre afhængig af olieindtægterne og gøre landet til en foretrukket destination i Mellemøsten for internationale turister.

2040 planen er også sat i værk for, ud fra den aktuelle økonomiske situation, at gøre fremtiden lysere for kommende generationer. Her vil landbrug, fiskeri, kultur og transport også være i fokus.

Paul Gregorowitch, CEO for Oman Air, betroede Stand By, at, til trods for de store planer om øget turisme, har selskabet ingen planer om at starte ruter til Skandinavien.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz