Stort underskud for Hotel d’Angleterre

angleterreIfølge borsen.dk kom Hotel d’Angleterre ud af 2012 med et betydeligt underskud, som gør, at selskabets egenkapital er væk, og ejerne må skaffe ny kapital.

Hotellet har været under en gennemgribende ombygning de seneste år, og kunne genåbne en del af hotellet 1. maj. Trods renoveringen har hotellet nedskrevet værdien med 435 millioner kroner, skriver business.dk.

Resultatet for 2012 lyder på minus 461 millioner kroner, og egenkapitalen er bogført som negativ med 386 millioner kroner. Det betyder, at ejerne – Remmen Fonden – må skaffe ny kapital til det fornemme hotel.

Det er ombygningen, der er årsag til de røde tal på bundlinjen. Selve ombygningen blev dyrere end forventet og har samtidig blokeret for indtjening.

”Der har været stabilitetsproblemer i bygningen, og der har været bly i malingen. Derfor har vi været tvunget til at lave blysanering. Det har været med til at gøre renoveringen dyrere og længerevarende”, siger hoteldirektør Dorte Rønnow Hansen ifølge borsen.dk.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.