Strandhotel med stressbehandling

Kurserne henvender sig til private, som vil tilbage på jobbet, og til virksomheder, som vil hjælpe sygemeldte medarbejdere. Forløbet omfatter kognitiv terapi, kostvejledning, wellness og træning i kropsbevidsthed.

Formålet er at bringe deltagerne i bedre balance med sig selv og genskabe arbejds- og livsglæden. Kuren er en blanding af afslapning, naturoplevelser, afstressende behandlinger og forskellige former for coaching og terapi. Tryghed og ro er forudsætninger for et vellykket kursus, og derfor bliver deltagerne tildelt en kontaktperson ved ankomsten. Der vil også være en supervisor til stede ved alle øvelserne.

Også den fysiske side af stressbehandlingen bliver der taget hånd om. Ridning på islandske heste, svømning, morgenmotion, daglig massagebehandlinger og gåture i den omgivende natur er blandt aktiviteterne. Wellnessfaciliteterne i SeaWest betyder desuden, at kursets deltagere får rig lejlighed til forskellige former for kropslig forkælelse.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.