Strejke i Frankrig rammer danske fly

Det er den franske generalstrejke, som nu også rammer flyvelederne og har fået myndighederne til at reducere antallet af afgange og ankomster i Frankrig, skriver epn.dk.

 

Air France har allerede aflyst en række korte og mellemlange flyvninger, mens for eksempel Norwegian forventer, at strejken kommer til at berøre danskere, der vil til Frankrig og muligvis også rejsende til Spanien. Johan Bisgaard Larsen fra Norwegian i Danmark siger til jp.dk, at man arbejder på at finde alternative ruter, så man slipper udenom fransk luftrum.

 

SAS følger udviklingen, siger pressechef Mikkel Thrane, men kan endnu ikke vide, om selskabet bliver berørt af strejken og i givet fald i hvilket omfang.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.