Østrig klar til salg af Austrian

Det er den østrigske stats holdingselskab OeIAG, som gennem annoncer i dagbladet Wiener Zeitung i dag inviterer potentielt interesserede til at melde sig.

 

OeIAG udbyder sine samtlige 43% aktier i Austrian Airlines til salg, og de skønnes at have en værdi på 157 millioner Euro. Størrelsen af aktiesalget vil som samtidig tage højde for, at man ønsker at østrigske aktionærer i fællesskab skal eje 25% af selskabet.

 

 Austrian Airlines bestyrelse har gennemgået de mulige købere på forhånd og foretrækker angiveligt et salg til Lufthansa, mens selskaber som Air France-KLM, Aeroflot og Turkish Airlines kommer lige efter.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.