Succes for første ferie-forum

Teamet bag årets Ferie-forum, fra venstre Therese Thomsen, Forum, Camilla Kjær Breilev, Jesper Schou fra Billetkontoret, Malina Lebrecht Hye fra Forum, Carsten Pedersen fra Billetkontoret, Brian Holm Otte, Jan Møller fra Gouda samt Forums Micha Mertz. Foto: Preben Pathuel.

Teamet bag årets Ferie-forum, fra venstre Therese Thomsen, Forum, Camilla Kjær Breilev, Jesper Schou fra Billetkontoret, Malina Lebrecht Hye fra Forum, Carsten Pedersen fra Billetkontoret, Brian Holm Otte, Jan Møller fra Gouda samt Forums Micha Mertz. Foto: Preben Pathuel.

REJSEMESSER: Den store feriemesse i Bella Center var i weekenden rykket til Forum i København. Som ventet tiltrak den meget færre besøgende, 7.407, og havde kun fokus på udlandsrejser, men udstillerne og arrangørerne var glade. Nu kigges der på tidspunkt for messen næste år.

”Det er gået rigtig godt, udstillerne kan næsten ikke få armene ned. Det har været en seriøs messe. Tænk hvis vi virkelig har ramt plet med indholdet. Messen havde mange Frederiksberg-borgere, der ikke efterspurgte charter, men ville have tilbud på mere eksklusive rejser.”

Sådan sammenfattede Messe Udviklingsdirektør Malina Lebrecht Hye fra Bella Centers BC Hospitality Group, der også ejer Forum, weekendens ferie-forum overfor standby.dk

Mens den store feriemesse i Bella Center sidste år tiltrak ca. 40.000 besøgende over tre dage, var der ”kun” de 7.407 i Forum.

”Men det kan man ikke sammenligne. Feriemessen i Bella Center havde også segmenter som camping, golf, dykning osv. Og disse segmenter trak jo besøgende til fra deres områder,” siger Malina Lebrecht Hye og tilføjer: ”Der var meget ”run” på standene i Forum her i weekenden. Vi havde en rigtig god første afvikling – nu kigger vi i teamet bag messen på, hvad der kan gøres bedre til næste år, herunder om ferie-forum skal være i Uge 3.”

Målet med den nye rejsemesse, Ferie i Forum, var at nytænke det københavnske rejsemessekoncept og skabe en inspirerende salgsplatform for rejsebranchen. Den målsætning er arrangørerne bag Ferie i Forum – InterTravel, Billetkontoret, Gouda Rejseforsikring og Forum Copenhagen – enige om er lykkedes. Navnlig medejer af InterTravel, Brian Holm Otte, roses for at have været drivkraften bag den nye feriemesse i Forum.

”Vi er meget tilfredse med den første afvikling af Ferie i Forum, og vi tror forklaringen på det fine førstegangsresultat skal findes i kombinationen af et branchekendskab og et skarpt koncept med fokus på udlandsrejser og gastronomi,” siger Malina Lebrecht Hye.

I pressemeddelelse fra Bella Center hedder det bl.a.: ”Flere udstillere bakker op om, at den nye messe har fået en god begyndelse, og at konceptet har været med til at tiltrække de rigtige gæster i udstillernes målgrupper.”

Bureauchef i C&C Travel, Dorte Mydtskov, siger: ”Vi er meget tilfredse med og positivt overraskede over den nye rejsemesse. Publikum har været købedygtigt, på udkig efter ”her-og-nu”-rejser og sommerferierejser, og interesseret i at tale med os. Og det er vigtigt, da vores salg er baseret på samtale. Derudover har niveauet af medudstillere været højt, Forum fungerede godt som lokale og maddelen med Timm Vladimirs Street Food-område passede godt med det madfokus, vi har på vores rejser. Jeg er fuld af ros.”

Og Kasper Mydtskov fra Live Travel siger: ”Det har været en stor succes for os at være med på Ferie i Forum, og det kunne vi sige allerede efter de første to timer lørdag. De besøgende har været dem, vi gerne vil have fat i – købestærke og på udkig efter specialrejser – og messen har virket seriøs, uden gøgl.”