Succes for Scandics kvæg-satsning

angus kvæg scandicI foråret lavede Scandic Danmark en samarbejdsaftale med Dansk Angus Forening og Catering Engros om ’Dansk Angus Kød’, som skal sikre en høj kvalitet.

Scandic har købt hovedparten af slagtekvæg under mærkningen, så samtlige Scandic hoteller landet over har haft dansk, fritgående Angus på menuen siden april .

Aftalen betyder, at Dansk Angus Forening får fem kroner mere pr kg kød, end de ellers kan få. Og gæsterne har taget overordentlig godt imod konceptet. På bare to måneder har Scandic solgt mere end 3.000 bøffer ekstra per måned sammenlignet med sidste år.

”Vi kan se, hvor meget det betyder for vores gæster, at vi køber ind lokalt og ad den vej støtter kvaliteten i dansk fødevareproduktion. Og når smagen i tillæg er helt i top, kan vi tilbyde vores gæster en helt fantastisk madoplevelse,” siger Jens Christian Andersen, F&B direktør hos Scandic Danmark.

I samarbejdsaftalen indgår, at Scandic køber hele dyr. Sideløbende har man udviklet opskrifter, og på grund af den store interesse vil man over sommeren servere både grillpølser og charcuteritallerkener med dansk Angus.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.