Succes for Scandics kvæg-satsning

angus kvæg scandicI foråret lavede Scandic Danmark en samarbejdsaftale med Dansk Angus Forening og Catering Engros om ’Dansk Angus Kød’, som skal sikre en høj kvalitet.

Scandic har købt hovedparten af slagtekvæg under mærkningen, så samtlige Scandic hoteller landet over har haft dansk, fritgående Angus på menuen siden april .

Aftalen betyder, at Dansk Angus Forening får fem kroner mere pr kg kød, end de ellers kan få. Og gæsterne har taget overordentlig godt imod konceptet. På bare to måneder har Scandic solgt mere end 3.000 bøffer ekstra per måned sammenlignet med sidste år.

”Vi kan se, hvor meget det betyder for vores gæster, at vi køber ind lokalt og ad den vej støtter kvaliteten i dansk fødevareproduktion. Og når smagen i tillæg er helt i top, kan vi tilbyde vores gæster en helt fantastisk madoplevelse,” siger Jens Christian Andersen, F&B direktør hos Scandic Danmark.

I samarbejdsaftalen indgår, at Scandic køber hele dyr. Sideløbende har man udviklet opskrifter, og på grund af den store interesse vil man over sommeren servere både grillpølser og charcuteritallerkener med dansk Angus.