Succes for Scandics kvæg-satsning

angus kvæg scandicI foråret lavede Scandic Danmark en samarbejdsaftale med Dansk Angus Forening og Catering Engros om ’Dansk Angus Kød’, som skal sikre en høj kvalitet.

Scandic har købt hovedparten af slagtekvæg under mærkningen, så samtlige Scandic hoteller landet over har haft dansk, fritgående Angus på menuen siden april .

Aftalen betyder, at Dansk Angus Forening får fem kroner mere pr kg kød, end de ellers kan få. Og gæsterne har taget overordentlig godt imod konceptet. På bare to måneder har Scandic solgt mere end 3.000 bøffer ekstra per måned sammenlignet med sidste år.

”Vi kan se, hvor meget det betyder for vores gæster, at vi køber ind lokalt og ad den vej støtter kvaliteten i dansk fødevareproduktion. Og når smagen i tillæg er helt i top, kan vi tilbyde vores gæster en helt fantastisk madoplevelse,” siger Jens Christian Andersen, F&B direktør hos Scandic Danmark.

I samarbejdsaftalen indgår, at Scandic køber hele dyr. Sideløbende har man udviklet opskrifter, og på grund af den store interesse vil man over sommeren servere både grillpølser og charcuteritallerkener med dansk Angus.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.