Sun-Air åbner ny rute fra Sverige

sun-air

Danske Sun-Air begynder 2. marts at flyve fire gange om ugen mellem Gøteborg og Cambridge. Ruten er ikke mindst ønsket af stor medicinalkoncern med mange tusinde ansatte i Gøteborg og Cambridge. Det bliver Sun-Airs anden rute fra Gøteborg til England.

Medicinalfirmaet AstraZeneca har presset på for at få den kommende rute – for at give hurtigere forbindelse mellem sine kontorer i Mölndal ved Gøteborg og Cambridge.

”Vi byder den nye rute velkommen som er vigtig for erhvervslivet og regionen,” siger Charlotte Ljunggren, direktør for Gøteborgs Landvetter Lufthavn.

For AstraZeneca indebærer den nye rute kortere rejsetid mellem Gøteborg og Cambridge, da der nu bliver reduceret behov for at flyve fra Gøteborg til London og derfra fortsætte til Cambridge. Koncernen har 2.400 ansatte i Gøteborg-området og andre tusinde i Cambridge.

Fra 2. marts vil Sun-Air mandag, tirsdag, onsdag og torsdag flyve fra Cambridge om morgenen og retur fra Gøteborg tidligt på aftenen.

Sun-Air, der flyver som British Airways-partner, har i forvejen rute fra Gøteborg til Manchester i England.

 

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.