Sun-Air åbner ny rute fra Sverige

sun-air

Danske Sun-Air begynder 2. marts at flyve fire gange om ugen mellem Gøteborg og Cambridge. Ruten er ikke mindst ønsket af stor medicinalkoncern med mange tusinde ansatte i Gøteborg og Cambridge. Det bliver Sun-Airs anden rute fra Gøteborg til England.

Medicinalfirmaet AstraZeneca har presset på for at få den kommende rute – for at give hurtigere forbindelse mellem sine kontorer i Mölndal ved Gøteborg og Cambridge.

”Vi byder den nye rute velkommen som er vigtig for erhvervslivet og regionen,” siger Charlotte Ljunggren, direktør for Gøteborgs Landvetter Lufthavn.

For AstraZeneca indebærer den nye rute kortere rejsetid mellem Gøteborg og Cambridge, da der nu bliver reduceret behov for at flyve fra Gøteborg til London og derfra fortsætte til Cambridge. Koncernen har 2.400 ansatte i Gøteborg-området og andre tusinde i Cambridge.

Fra 2. marts vil Sun-Air mandag, tirsdag, onsdag og torsdag flyve fra Cambridge om morgenen og retur fra Gøteborg tidligt på aftenen.

Sun-Air, der flyver som British Airways-partner, har i forvejen rute fra Gøteborg til Manchester i England.

 

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.