Sun-Air vil samle rejsebranchen

2019/08/defaultmain.jpg

Niels Sundberg, Kristian Tvergaard og Kristoffer Sundberg inviterer.

Fremover vil Jyllands førende danske ruteflyselskab hver anden måned indbyde ansatte fra rejsebureauerne til en uformel sammenkomst. Premieren er torsdag i næste uge i Aarhus, hvor alle rejsebureau-ansatte er velkomne.

Sammen med Scandic City Aarhus, hvor arrangementet foregår, og Diners Club/Eurocard, har Sun-Air taget initiativ til at starte en ’BrancheBar’, der skal være et mødested for den jyske og fynske rejsebranche.

”Flere rejsebureauer har lukket deres fysiske kontorer i f.eks. Aalborg og Aarhus og i stedet oprettet hjemmearbejdspladser til medarbejderne. For at give en mulighed for at de, men også alle andre rejsebureau-ansatte, kan møde kolleger fra deres eget og andre rejsebureauer, har vi og vores partnere besluttet at holde denne BrancheBar den sidste torsdag hver anden måned,” sagde salgscheferne Alice Sloth og Jette Nørskov i aftes til takeoff.dk.

Sammenkomsten på Scandic Aarhus City er fra kl. 17-19.30 og helt uforpligtende. Der serveres fyraftensøl, drinks og sandwiches. Tilmelding er ikke nødvendig – og premieren er torsdag i næste uge, den 20. marts.