Supersaver med ny søgetjeneste

GOHappy bygger på ’Extreme Search Technology’, udviklet af Amadeus. Formålet er at inspirere de rejsende på en ny måde, når de har besluttet sig for at rejse, men endnu ikke ved hvorhen og hvornår.

”Vi har lanceret GOHappy som et yderligere skridt mod at imødekomme vores kunders behov”, fortæller Johan Elwin, director of business development hos Supersaver. ”Prisen er en af de vigtigste faktorer når der bestilles rejser. En anden er, at søgetjenesten skal være hurtig. Derfor indledte vi dette samarbejde med Amadeus og udviklede et produkt, som er helt unikt på markedet”. 

”Amadeus leverer en revolutionerende indgangsvinkel til rejser, der giver kunderne mulighed for at søge på den måde, som de tænker på", siger Jean-Francois Billiard, direktør for Global Solutions, Online & Leisure hos Amadeus.

Nu lanceres version 1 af tjenesten, som betyder, at kunderne kan søge efter weekendrejser inden for Europa. GOHappy vil efterfølgende blive videreudviklet, og i løbet af foråret vil kunderne kunne søge på rejser til hele verden – både korte og lange rejseperioder.

GOHappy er en helt ny måde at søge efter rejser på. Væk er den funktion, hvor kunden leder efter flyrejser ud fra præcise datoer. I stedet laves søgningen på et stort Europakort, hvor kunden enkelt bevæger sig mellem landene og selv justerer søgekriterierne.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.