Susanne Larsen ny formand for garantifond

Rejsegarantifonden har – i al ubemærkethed – fået ny formand 1. juli i år. Det er den tidligere direktør i SAS Danmark, Susanne Larsen, der afløser Bent Mebus som formand i fonden. Mebus har selv valgt at stoppe efter 12 år på posten.

 

Formanden for Rejsegarantifonden udpeges af Erhvervs- og Økonoministeren, og minister Lene Espersen (K), siger i en kommentar til valget af Susanne Larsen, at hun glæder sig til samarbejdet: "Jeg er rigtig glad for, at Susanne Larsen har sagt ja til posten. Rejsegarantifonden står på tærsklen til en ny tid, nu hvor flyrejser fra årsskiftet også konkursbeskyttes i fonden. Tidligere var kun pakkerejser dækket" siger Espersen.

 

Det har ikke været muligt at træffe Susanne Larsen for en kommentar her til formiddag. Ifølge Rejsegarantifonden vil man udsende en pressemeddelelse om formandsskiftet senere på dagen i dag.

Skrevet af Christian Peschardt

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.