Svensk hotelgruppe øger i København

Hotel Richmond.

Ligula Hospitality Group har med ejendomsselskabet Balder indgået en lejeaftale for de hotelejendomme, som Balder i dag har overtaget med hotellerne Copenhagen Plaza, Richmond Hotel, Mercur Hotel og Star Hotel – alle i København.

Ligula driver allerede de to førstnævnte og overtager driften af de sidste to den 4. juli. Med Balder er der indgået nye, lange lejekontrakter og parterne er enige om en investeringsplan for at løfte hotellerne så de lever op til dagens krav. Aftalen gør, at Ligula nu har 475 værelser fordelt på de fire hoteller i København.

Ligulas overtagelse passer godt med selskabets strategi om ekspansion i Københavnsområdet og de øvrige nordiske hovedstæder.

Ligula Hospitality Group AB med hovedsæde i Göteborg omsatte 2016 ca. 850 millioner svenske kroner og har omkring 900 ansatte. Ligula har 30 hoteller med 3.455 værelser,

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.