Svenskerne glade for Danmarksferie

På spørgsmålet om de kunne tænke sig at anbefale Danmark som rejsemål til venner og bekendte svarer 98% ja. Tilfredsheden er størst med danskerne selv, indkvarteringen og bademulighederne.

 

Knap 2.000 svenskere har deltaget i undersøgelsen, som er bestilt af VisitDenmark hos Mistat AB.

 

På spørgsmålet ’Hvor tilfreds er du totalt set med din ferie i Danmark?’ svarede 94%, at de var tilfredse. Meget tilfredse var 57%. På spørgsmålet ’Hvor godt synes du at Danmark som rejsemål levede op til dine forventninger?’ svarede 93% at rejsemålet levede op til forventningerne. Hele 98% af de adspurgte svarede også ja på spørgsmålet om de kunne tænke sig at anbefale Danmark som rejsemål til venner og bekendte.

 

Mange vil også komme tilbage til Danmark indenfor et år. 84% svarede, at det var sandsynligt, at de ville gøre det. 35% svarede helt sikkert. Det er ikke bare bademulighederne og boligerne i Danmark, som svenskerne er glade for. Lige så høje point får menneskerne i almindelighed – altså danskerne.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.