Swiss åbner igen på Oslo

19. juni åbner Swiss endnu en rute i Skandinavien. Oslo får to daglige fly til Zürich med Airbus A319, samt et dagligt fly i codeshare med SAS. Swiss har tidligere fløjet til Oslo, men lukkede ruten i 2004. Selskabet åbner 29. marts ruten Zürich-Lyon hvortil der flyves fire gange dagligt med flytypen Avro RJ100. Foruden Lyon flyver Swiss til Paris og Nice i Frankrig. Malta er også tilføjet til Swiss rutenet med et dagligt fly fra Zürich i codeshare med Air Malta.

 

På det oversøiske rutenet indsættes på ruten til New York Swiss’ nye Airbus A330-300 med et innovativt kabineinteriør. De nye A330-300 sættes ind på ruten fra 20. april. På det Sydamerikanske marked har Swiss valgt at stoppe flyvningen mellem Sao Paulo og Santiago de Chile, men vil fortsat flyve fra Zürich til Sao Paulo.

 

26. april stopper Swiss også flyvningen mellem Bankok og Singapore. Ruten Zürich-Bankok forbliver uændret. Over sommeren vil der til følgende destinationer flyves seks gange ugentligt i stedet for de nuværende daglige fly: Los Angeles, Miami, Boston, Chicago, Delhi, Mumbai, Shanghai og Johannesburg. Ruten Zürich-Tripoli stopper.

 

Skrevet af Flemming Juul