Tag på luksuscamping i Grønland

Greenland-Basecamp-03

Har du en forkærlighed for gletsjere og elsker lyden af isbjerge, der kælver, så er en lukusucamping på Grønlands østkyst lige noget for dig.

Men det kræver, at du har et velpolstret kreditkort og er typen, der planlægger et år eller mere frem i tiden.

Det amerikanske rejsebureau Natural Habitat Adventures tilbyder fra sommeren 2015 en 9-dages tur til Grønlands østkyst med afgang fra Island. Der er lagt op til både at få set hvaler, en tur i havkajak, vandring og ikke mindst 4 dage i en luksuscamp med tørkloset og håndvask samt egen veranda. Der vil også være et fællestelt med køkken og medbragt kok.

Undervejs vil der desuden blive lagt stor vægt på at indvie de rejsende i både den grønlandske kultur og natur.

Natural Habitat Adventures samarbejder med WWF og sørger for, at intet bliver efterladt på pladsen, og at der afsættes så få spor som overhovedet muligt. Lejren sættes op for to måneder, og alt fjernes igen for at minimere påvirkningen af miljøet.

Både af sikkerhedshensyn og for at få så autentisk en oplevelse af uspoleret natur som muligt , er der kun 12 på et hold.

Åh jo, og så var der prisen – ca. 55.000 kr. pr. person i dobbelttelt. Men så får du også din drink afkølet med 10.000 år gammel indlandsis.