Take off til Los Angeles med SAS

Den nye rute fra Stockholm til Los Angeles åbner.

Den nye rute fra Stockholm til Los Angeles åbner.

I går, mandag, lettede SAS for første gang fra Stockholm til Los Angeles. Ruten er en af SAS store langruteinvesteringer og selskabets femte direkte rute til USA.

I slutningen af marts åbner SAS også en ny rute mellem København og Boston og til september begynder SAS at flyve til Miami fra både København og Oslo.

Flyenes nye kabiner, som blandt byder på nyt underholdningssystem og WiFi, har fået en flot modtagelse og god omtale af kunder.

SAS har en historie med ruter til Californien og var det første flyselskab nogensinde til at krydse polarområdet. I 1954 startede SAS den første rute mellem Skandinavien og Los Angeles. Det var muligt takket være SAS egen navigationsteknologi, som desuden forkortede afstanden med tusind kilometer. Det tog fem år før konkurrenterne fulgte trop, hvilket betød, at SAS i lang tid var meget betydningsfuld særligt for filmindustrien, som pendlede mellem USA og Europa.

”Det er stort at være med til at genåbne vores historiske rute til Los Angeles. Med den nye rute, som flyves dagligt, forbinder vi nu igen to meget dynamiske og innovative regioner”, siger Rickard Gustafson, koncernchef i SAS.

Otte fly er opgraderet med nye kabiner og to helt nye fly blev taget i brug i efteråret 2015. Sæderne i SAS Go og SAS Plus er designet med ekstra god opbevaring, som giver bedre plads. På SAS Business har alle sæder direkte adgang til midtergangen, og stole som kan foldes ned til fladt sengeleje. Sengetøjet kommer fra Hästens. I alle klasser findes nyt underholdningssystem med HD-skærme og trådløs internetopkobling.

SAS har i dag langdistanceflyvninger fra Skandinavien til New York, Washington DC, Chicago, San Francisco, Beijing, Shanghai, Tokyo og Hongkong. I 2016 åbner SAS nye ruter fra Skandinavien til Boston og Miami.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.