TAP julede med rejsebranchen

Nordisk chef for TAP Air Portugal, Joao Morais, til venstre, og til højre salgschef, Henrik Nielsen, ved sammenkomsten i går.

Nordisk chef for TAP Air Portugal, Joao Morais, til venstre, og til højre salgschef, Henrik Nielsen, ved sammenkomsten i går.

Det portugisiske Star Alliance-medlem TAP Air Portugal havde i går 80 rejsebureauagenter fra 27 rejsebureauer til julesammenkomst i København.

De danske rejsebureauer sælger ca. 85 pct. af pladserne på TAPs flyvninger mellem Lissabon og Københavns Lufthavn. Så det var naturligt igen i år at invitere de danske rejsebureauer til sammenkomst – det skete i går på Hotel SP34 i København, en del af Brøchner-kæden.

TAP melder om ofte udsolgte fly mellem København og Lissabon – her i vintersæsonen har Star Alliance-medlemmet ni fly om ugen, i højsæsonen 13, to alle ugens dage undtagen lørdag.

Det store portugisiske flyselskab vil gerne have flere flyvninger til København, eller større fly – men det ligger ikke pt. i kortene.

TAPs højdepunkt i år var de mange flyvninger fra Lissabon til Brasilien i forbindelse med OL. Alene fra Skandinavien fløj TAP i alt 2.000 atleter, trænere, ledere, pressefolk osv. til samba-landet.

TAP introducerede i år sit nye tilbud om gratis stop over i 24, 48 eller 72 timer uden beregning i Lissabon for rejsende fra Europa til selskabets oversøiske destinationer i USA og Brasilien, hvor TAP har ti destinationer, samt de 14 i Afrika.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.