Team Benns bliver til Benns

Claus H. Hejlesen.

Claus H. Hejlesen.

REJSEBUREAUER: Det startede i 1963, da Benns Rejser åbnede i Danmark. Over de følgende 50 år voksede forretningen, og blev en del af Kilroy-koncernen og skiftede navn til Team Benns. Nu re-brander rejsearrangøren sig i både Norge og Danmark med navnet Benns, virksomhedens nye navn i begge lande.

”Tiden er rigtig i forhold til at styrke vores brand markant, både i Danmark og Norge. Vi har tidligere arbejdet med en række sub-brands, der har rettet sig mod vores specialiserede nicheprodukter, som f.eks. australiatur.no og USAtur.no. Nu hedder vi slet og ret Benns i begge lande. Vi har dermed skabt en stærk, ensartet platform for at tilbyde et varieret udbud af rejseoplevelser til skandinaviske kunder,” siger Kilroy-koncernens adm. direktør, Claus H. Hejlesen.

På samme tid har det 50 mand store hold bag Benns i Danmark fået ny adresse i Holstebro. Fra to mindre adresser i Nørregade, er Benns nu rykket ind i Bladhusets tidligere lokaler på Lægårdvej. Lokalerne har gennemgået en større istandsættelse, så de ud over at udgøre en moderne arbejdsplads også rummer mulighed for afholdelse af rejseforedrag for virksomhedens kunder.

”Benns kunder er primært kvalitetsbevidste voksne + 50 år, som vil fylde endnu mere i fremtidens rejsemarked. Med det fælles navn og en stærk base i Holstebro har vi investeret i at forblive en væsentlig leverandør af rejseoplevelser til disse kunder, også fremover, siger Claus H. Hejlesen.

Ud over salg til individuelle kunder i Danmark og Norge, har Benns i årtier været stærk spiller for skolegrupper.