Thailand – også populær sommerdestination

Flere turister fra Norden rejser nu til Thailand om sommeren. Antallet af bookinger er steget de seneste år, og Thailands turistmyndigheder nævner fem fordele.

Man kan spare penge ved at rejse om sommeren i stedet for om vinteren, og i maj og september er der mulighed for at gøre et kup.

Sommersæsonen er, når det grønne florerer takket være forfriskende regnbyger. Nyd de frodige nationalparker, prøv white water rafting og oplev de imponerende vandfald. Den høje vandstand giver gode forudsætninger for vandsport og mulighed for at opleve sportsgrene, der ikke er egnede til de tørre vintermåneder.

En af de største fordele er mere tid og mere plads. Ingen overfyldte strande eller lange køer, og man får mulighed for at udforske de mange aftenmarkeder uden trængsel.

Den 24.-26. juni kan man deltage i Phi Ta Khon Festival (Spøgelsesfestivallen) i den nordlige provins Loei. Phi Ta Khons mest populære indslag er den farverige parade, hvor de lokale danser og poserer i store masker, der er kunststykker udskåret i stammer fra kokospalmer.

Lavsæson betyder lave priser, inklusive luksushoteller og -resorts. Nyd indkvarteringsmuligheder i verdensklasse, og hav penge til overs til lækker thaimad, spabehandlinger og shopping.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.