Thailand tur/retur for 3.000 kroner

Flybilletter til Thailand tur/retur er nede i et rekordbilligt niveau på 3.000 kroner fra både Jylland og Sjælland, og ifølge en luftfartsekspert er det sandsynligt, at de bliver endnu billigere.

Pristjekket i Dansk Flyprisindex viser, at billetter fra Billund til Bangkok aldrig har været billigere, og det er første gang nogensinde, at priser er under kr. 3.000, siden pristjekket startede i 2009. Priserne er faldet med 10% i forhold til samme afrejseuge i 2016.

Dansk Flyprisindex har også registreret, at flypriserne fra Aalborg er på et attraktivt niveau med bare 3.006 kroner for en returbillet.

“Jeg forventer, at billetpriserne som minimum bliver fastholdt på dette lave niveau fremover og sandsynligvis vil falde med yderligere 5-10% de kommende 8-10 måneder,” siger Ole Stouby, direktør i Travelmarket.dk.

Ole Stouby forventer, at de lave oversøiske priser vil få flere danskere til at rejse til fjerne destinationer: “De billige billetter, kombineret med lave omkostninger til hoteller og restauranter i Thailand, gør, at en sol- og badeferie i Thailand ikke nødvendigvis er dyrere end en ferie i Europa. Rejser man f.eks. på ferie i Thailand i 14 dage, kan rejsen sagtens blive billigere end rejser til sydeuropæiske sol- og badedestinationer.”

Dansk Flyprisindex udgives hver fjerde uge af travelmarket.dk og er baseret på en oversigt over de billigste flybilletter t/r til de ti mest populære europæiske og oversøiske destinationer.

Følgende destinationer indgår i Dansk Flyprisindex: Europa: Amsterdam, Barcelona, Berlin, London, Oslo, Paris, Prag, Rom, Stockholm, Wien. Interkontinentalt: Bangkok, Beijing, Dubai, Johannesburg, Los Angeles, Mexico City, New York, Rio de Janeiro, Sydney, Tokyo.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.