The Mayor Hotel i Aarhus opgraderes

De seneste år har Best Western The Mayor Hotel gennemgået en større renovering, og er klar i en moderne udgave. I den sammenhæng har hotellet nu fire stjerner og hedder Best Western Plus The Mayor Hotel.

Hotellet er kendt for gennemgående fokus på design, komfort og den populære italiensk inspirerede restaurant ’GÄST’. Fælles for Plus-hotellerne er, at de er 4-stjernede og tilbyder et opgraderet ophold i forhold til både ydelser, faciliteter og indretning.

På The Mayor Hotel kommer det til udtryk ved det gennemførte design på hotellets værelser, et højt serviceniveau samt restaurant GÄST, der er omtalt i 2017-udgaven af Michelin Guiden og sidste år blev kåret til byens bedste nye restaurant.

“Medarbejdere og ledelse har arbejdet hårdt på at opgradere hotel-, mad- og serviceoplevelsen i vores hus, så vi nu kan byde gæster og samarbejdspartnere velkommen til en fire-stjernet hoteloplevelse i hjertet af Aarhus”, siger hoteldirektør, Dina Evar.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.