Per Møller Jensen bliver fra starten af det nye år ny administrerende direktør for Stjernegaard Rejser, der under normale rejseår omsætter for over 200 millioner kroner. Foto: Aller Leisure.

Tidligere SAS-direktør skal lede Stjernegaard Rejser

Per Møller Jensen afløser Asger Domino som administrerende direktør for Stjernegaard Rejser, der hører under Aller Leisure. Den nye direktør er i rejsebranchen kendt for sine 25 år i SAS.

60-årige Per Møller Jensen har senest været Group Senior Vice President for Brand & Marketing i Danske Bank, oplyser Aller Leisure. Tidligere var han 25 år i SAS, hvor han stoppede i 2012, og havde en lang række stillinger, blandt andet Vice President for Brand, Marketing og EuroBonus.

Per Møller Jensen afløser hos Stjernegaard Rejser den nuværende administrerende direktør, Asger Domino, der i august oplyste, at han efter 13 år som ejer og administrerende direktør for rejsebureauet ønskede at fratræde ved årets udgang for at hellige sig nye projekter.

Per Møller Jensen var i sine seks år hos Danske Bank blandt andet ansvarlig for brandstrategi og -udvikling.

Den helt rigtige i en turbulent tid og fremover
Morten Krüger, direktør for Aller Leisure, siger i en pressemeddelelse:

”Per har en dokumenteret solid erfaring inden for kundefokus, brandudvikling samt strategisk markedsføring. Dette i kombination med hans 25 år i rejsebranchen gennem SAS gør Per til den helt rigtige person til at stå i spidsen for Stjernegaard Rejser fremover og midt i en turbulent tid for rejsebranchen.”

Morten Krüger tilføjer: ”I Aller Leisure Gruppen har vi gennem hele coronakrisen holdt fokus på vores kunder og på at sikre, at de har fået refunderet deres penge rettidigt og i henhold til pakkerejseloven.

Samtidig har vi formået at prioritere udvikling af produkter og destinationer i vores bureauer, så de kan indfri de ambitiøse vækstmål, der fortsat er for hele gruppen, når pandemien er ovre. Og her får Per Møller Jensen en vigtig rolle i Stjernegaard Rejser.”

Stjernegaard Rejser har fået nye kontorer
Per Møller Jensen tiltræder 1. januar på Stjernegaard Rejsers nye lokation på Folke Bernadottes Allé ved Østerport station i København. Her sidder i forvejen Aller Leisures øvrige københavnske rejsebureauer, Nyhavn Rejser, Kulturrejser Europa og Zen Luxury Travels. Hertil kommer rejsebureauerne Gislev Rejser på Fyn og nordjyske Nilles Rejser samt det norske rejsebureau Aller Travel.

Rejsebureauerne omsætter under normale år for over en milliard kroner om året.

I pressemeddelelsen siger Per Møller Jensen: ”Jeg glæder mig meget til at komme tilbage til rejsebranchen og den passion, som netop er kendetegnede for mennesker, der beskæftiger sig med rejser og oplevelser.

Jeg er naturligvis ydmyg overfor opgaven. Både at det er midt i en COVID-19-pandemi, der har lagt rejsebranchen ned, og også at det er en tung arv at løfte efter Asger, som gennem de sidste 13 år har bygget et af de mest fantastiske og lønsomme rejsebureauer op i Danmark sammen med virkelig kompetente medarbejdere,” siger Per Møller Jensen og fortsætter:

”Jeg ser frem til at kunne bidrage til udviklingen af Stjernegaard Rejser og sikre, at bureauet kommer sikkert igennem coronakrisen og står klar med de rigtige produkter, når der igen bliver åbnet for rejser ud i verden, så vi fortsat kan honorere kundernes krav til kvalitetsrejser samt fastholde den høje kundetilfredshed.”

Relaterede artikler:

Asger Domino forlader Stjernegaard Rejser

Københavnske rejsebureauer flytter sammen

Nye i spidsen for Aller Leisure-rejsebureauer

Kendt SAS-direktør stopper