Tilbud på autotog

Det tyske selskab Autozug tilbyder frem til slutningen af marts 2009 specialpriser til de kunder, der ønsker at blive transporteret ad jernbanen frem for autobahnen, som kan være et mareridt på grund af tæt tra?k.

 

På alle nationale strækninger, f.eks. fra Hamburg til München, koster det 99 euro, svarende til ca. 750 kr., for en enkeltbillet, der omfatter transport af bil plus plads i liggevogn. Medrejsende betaler 60 euro, hvilket svare til ca. 450 kr.

 

Går turen uden for Tyskland, eksempelvis fra Hamburg til Bolzano i Italien, er prisen 149 euro. Omregnet til er det ca. 1.100 kr.

 

Flere informationer omkring Autozug kan findes på adressen www.autozug.dk, som også lokker med, at bilisterne på denne måde kan spare penge på de høje benzinpriser.

  

Sideløbende har DSB Rejsebureau også tilbud på biltog. De lyder for enkeltbilletter for bil med to personer og liggevogn: München 1.220 kr., Lörrach 1.665 kr., Innsbruck 1.969 kr., Bolzano 2.349 kr. og Narbonne 3.033 kr. 

Skrevet af Hanne Aaen Lassen

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.