Apollo er eneste danske rejsearrangør med en direkte rute til Ras al Khaimah denne vinter. Den nye rute flyves af færøske Atlantic Airways. PR-foto via Apollo Rejser.

Tiltrækker flere børnefamilier end Gran Canaria

Ifølge Apollo Rejser tager halvdelen af rejsearrangørens gæster med børn i vinter til Emiraterne. Til sammenligning udgør børnefamilier kun 20 procent af Apollos gæster til De Kanariske Øer.

Historisk set er danskerne valfartet til De Kanariske Øer i årets kolde vintermåneder. Men Gran Canaria har fået stærk konkurrence denne vinter. De danske børnefamilier rejser nemlig i stedet til de Forenede Arabiske Emirater. Og særligt emiratet Ras al Khaimah trækker fra i kapløbet om at blive årets vinterfavorit blandt dem, der rejser med børn.

Det skriver Apollo Rejser i en pressemeddelelse. I den melder Apollo om en samlet stigning i rejsesalget på 10 procent sammenlignet med samme periode sidste år. Men stigningen er på 30 procent blandt dem, der rejser med børn eller teenagere, oplyses det.

Mens De Kanariske Øer traditionen tro ligger i top på den generelle liste over vinterens mest populære Apollo-destinationer, er det Emiraterne, der lokker familierne mest. Næsten halvdelen af dem, der har bestilt en rejse til Emiraterne med Apollo denne vinter, rejser således med børn. Til sammenligning udgør børnefamilier 20 procent af Apollos-rejsende til De Kanariske Øer, skriver Apollo.

Det mindre kendte Ras al Khaimah er et hit
I pressemeddelelsen siger Glenn Bisgaard, chef for Apollo i Danmark:

“Emiraterne har i flere år markeret sig som en vinterfavorit blandt familier, der rejser med både store og mindre børn. Og det er ikke svært at pege på hvorfor. Der er solgaranti og førsteklasses hoteller. Og så er der, ikke mindst, et vildt udbud af aktiviteter, forlystelsesparker og museer, som gør det til et ægte ferieparadis for dem, der rejser med børn – uanset børnenes alder. Derudover får man utroligt meget ferie for pengene, fordi priserne på all inclusive er svære at finde lignende andre steder.”

Hos Apollo er det dog ikke verdensmetropolen Dubai, børnefamilier primært rejser til. Det er i stedet det mere ukendte emirat Ras al Khaimah. Rejserne til Ras al Khaimah ud af Københavns Lufthavn med direkte fly skulle være startet midt i december, men er blevet rykket til 2. januar, oplyste Apollo forleden til Standby.dk

Ras al Khaimah er langt mere tilbagelænet end sine naboer, der lokker med imponerende skyskrabere og masser af verdensrekorder. Sammenlignet med det er stemningen i Ras al Khaimah langt mere afdæmpet, og prisniveauet er samtidig noget lavere, oplyser Apollo.

“Indtil nu har vores rejsende, der skal til Ras al Khaimah, været nødt til at flyve via Dubai (med Emirates) og derefter tage en transfer. Nu hvor vi endelig kan tilbyde direkte fly, sparer vores rejsende op til to timers rejsetid. Det ved vi, at kunderne sætter stor pris på, især børnefamilierne,” fortæller Glenn Bisgaard.

Apollo er den eneste rejsearrangør, der tilbyder en direkte rute fra København til Ras al Khaimah denne vinter. Den nye rute flyves af færøske Atlantic Airways og har første afgang den 1. januar.

 

Relaterede artikler:

Apollo Rejser udskyder ny charterserie til emirat

Primo Tours dropper ny destination i Mellemøsten

Apollo Rejser øger markant på emiraterne