Tirsdagens finske flystrejke afblæst

Tirsdagens planlagte strejke for jordpersonalet i de finske lufthavne bliver alligevel ikke til noget.

Den finske forligsmand Minna Helle oplyser, at Luftfartsunionen IAU har meddelt arbejdsgiversiden Palta, at man vil indstille strejken, hvilket godkendes af Palta.

Forhandlingerne fortsætter i dag hos Minna Helle, som regner med, at uenighederne om overenskomsten kan løses i ugens løb, men at der er adskillige emner, man skal nå til enighed om.

Selv om der ikke bliver nogen strejke tirsdag, risikerer nogle af Finnairs flyvninger dog at blive aflyst. Hos Finnair siger man, at man har forberedt sig på en strejke, og at forberedelserne kan være svære at ændre. Passagererne orienteres med SMS hvis et fly ikke afgår.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.