Tivoli åbner juleaftensdag

Tivolis kommende Alpeland.

Tivolis kommende Alpeland.

Når der 15. november åbnes for ’Jul i Tivoli’ bliver det med et nyt Alpeland. Tidligere på året rundede Ruchebanen 100 år og fik sine alpetinder tilbage. Nu etableres et 2.000 m2 stort Alpeland med træhuse, alpe-gasthaus og forlystelser.

Samtidig forlænges julesæsonen til og med den 4. januar og Carstensens gamle have holder for første gang åbent til kl. 16:00 selve juleaftensdag og hele juledag.

Gæsterne kan se frem til det store område på Plænen, der transformeres til et Alpeland, hvor ski og kælke står henslængt op ad husene, mens duften af klejner og kanel fylder luften. Der er sneklædte træhuse, grantræer og et 250 m2 stort alpe-gasthaus, Plänenburg, ved siden af Alpe-ekspressen tæt på Tyroler-karrusellen. Alt skal bidrage til den rigtige bjergbystemning, hvor skihygge og udsigt til ruchebanens nye bjergtinder får gæsterne i julestemning.

Julens store forestilling i Koncertsalen er balletten ’Nøddeknækkeren’, hvor Dronning Margrethe har skabt scenografi og kostumer.

Dorthe Weinkouff Barsøe, underdirektør, Tivoli Brand & Kommunikation: ”For to år siden testede vi, om vi skulle holde åbent nytårsaften. Det blev en succes med 23.000 gæster i 2013. Nu tester vi, om juleaftensdag på samme måde kan appellere til et Tivoli-besøg.  Det tror vi bl.a. bliver til glæde for de turister, der er i byen og dem, der har andre juletraditioner, end de klassiske danske og måske også dem, der har nogle børn, der skal have eftermiddagstimerne til at gå”.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.