Tivoli får kæmpe kælkebakke

De besøgende må dog ikke medbringe egen kælk, og det bliver ikke gratis at få en kælketur, men Tivoli garanterer sne på bakken fra 12. november til og med nytår, skriver bt.dk.

 

Der benyttes oppustelige slæderinge til turen ned ad de 45 meter kælkebakke med en hældning på 20 grader, som kan give god fart. Prisen pr. tur er ifølge presseansvarlig Torben Plank sat til 25 kroner. Hvis man har købt et turpas til børnene for 170 kroner kan børnene køre lige så mange ture, som de har lyst til.

 

Entreen ved indgangen til Tivoli er 95 kroner for voksne og 50 kroner for børn.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.