Tivoli får ny partner

københavn kanalbådeTURISME: Samarbejde mellem Tivoli og Strömma, der i København bl.a. står bag Canal Tours og City Sightseeing.

Formålet med det nye samarbejde er at gøre det mere bekvemt at profilere sig overfor turister i København. Der er bl.a. tale om fælles markedsføring.

Tivoli er Danmarks største turistattraktion med 4,7 mio. gæster i 2015. Strömma har i Danmark over 800.000 passagerer, der hvert år sejler med Canal Tours, og City Sightseeing busserne, der hvert år har over 100.000 gæster.

Det nye samarbejde mellem Tivoli og Strömma skal sælge hinandens oplevelsesprodukter. Tivoli vil sælge billetter til kanalrundfarter, Copenhagen City Sightseeing og kombinationsture.

Mads V. Olesen, adm. direktør for Strömma Danmark siger: ”Tivoli og Strömma er to af de stærkeste varemærker i København om turismeoplevelser. Med samarbejdet ser vi frem til sammen med Tivoli at servicere turister i København endnu bedre.”

Tivolis underdirektør for salg, Frans Fossing, siger: ”Kombinationen af f.eks. kanalrundfart og et Tivoli besøg er blandt turisternes førstevalg. Går det som vi ønsker, søsætter vi i fremtiden flere initiativer.”