Tivoli forlænger sommeren

tivoli1. april åbner Tivoli sommersæsonen og sæsonen bliver længere end tidligere som led i Den gamle Haves ønske om at nærme sig helårsåbning.

“Vi har tidligere været varsomme med at tage hul på årets sommersæson så tidligt, men gæsterne tog flot imod sæsonudvidelserne sidste år med Halloween og forlænget julesæson,” siger underdirektør i Tivoli Dorthe Weinkouff Barsøe.

“I de seneste år er det med flere aktiviteter i Glassalen og Koncertsalen lykkedes at blive mindre vejrafhængige. I år har vi sammensat det mest ambitiøse kulturprogram i Tivolis historie,” siger underdirektør Nikolaj Koppel.

“Med verdensstjerner på Plænen fra Lady Gaga til Elton John, et historisk dyrt Fredagsrock-program, et nyt hold i sommerrevyen samt hele det øvrige kulturprogram, har vi oplevelser til alle segmenter uanset alder, smag og pengepung,” siger han.

Sæsonforlængelserne har givet en gæstefremgang på 6,2%, og der er også en opjustering af forventningerne til årets resultat på vej, når Tivoli kommer med sit årsregnskab 23. marts.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.