Tivoli gør klar til ny sæson

tivoli

Den kommende sæson bliver den hidtil længste i Danmarks største turistattraktion med 175 åbningsdage – mod 167 sidste år. Sidste sæson havde haven 4,4 mio. besøgende – i år forventes alene op mod 500.000 til de over 24 fredage med rockkoncerter på plænen.

 

 

Årets sommersæson i Tivoli bliver fra 1. april til 20. september, fra 9. oktober til 1. november er der Halloween i Tivoli, mens Jul i Tivoli i år er fra 14. november til 3. januar.

Ved pressemøde i går, hvor den nye sæson blev præsenteret, sagde Tivolis adm. direktør, Lars Liebst, at nøgleordet for Tivolis mange tilbud for ham er ”mangfoldighed.”

Tivoli ejer selv de 28 kørende forlystelser, mens der kan sidde 10.000 og spise i havens restauranter mm. Et nyt spisested fra i år er ”Fru Nimb” tæt på Plænen, der serverer smørrebrød.

Årets sommersæson byder på 175 åbningsdage, hvilket er otte dage mere end sidste år. Det er den 173. sommersæson, og den varer til og med 20. september.

Tivoli har i år et stort program med Fredagsrock og navne som Snoop Dogg, TV-2, D-A-D og Outlandish.

Der bliver også tre Plænekoncerter med Elton John, Lady Gaga & Tony Bennett samt Mark Knopfler denne sommer, de 10.000 billetter til Mark Knopfler er udsolgt.

Der bliver atter revy i Glassalen med premiere 28. maj.

 

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.