Tivoli har stigende svensk interesse

Hovedindgangen_HalloweenDa Tivoli forlængede Halloween åbningen med en uge, var formålet bl.a. at gøre Haven mere tilgængelig for svenske turister. Det lykkedes, og Tivoli fik solid fremgang af svenske turister på 56% fra 2013 til 2014.

Tivoli fastholder den udvidede efterårssæson på tre uger, der skal være med til at positionere Tivoli som helårsvirksomhed. Den 10. Halloween-sæson i Tivoli varer fra den 9. oktober til og med den 1. november og dækker således både  den danske og den svenske efterårsferie.

Med sæsonudvidelsen sidste år satte Tivoli rekord med et besøgstal på 523.000. Det samlede antal gæster, der har besøgt Halloween i Tivoli siden 2006 er 3.019.000.

Adm. direktør Mikkel Aarø-Hansen, Wonderful Copenhagen: ”Tivoli læste markedet rigtigt, da de valgte at forlænge efterårssæsonen og gøre Haven mere tilgængelig bl.a. for svenske gæster. Vi kan se en stigning i svenske overnatninger på 21% i oktober 2014 ift. året før, og forhåbentligt fortsætter denne trend. Tivoli er en central spiller i København, der formår at tiltrække gæster til byen udenfor de travle sommermåneder.”

Haven byder i år på den helt store græskar-extravagance, nyt streetshow med titlen Bloody Mary Dance Show, børneteater, Monsters’ Night Out og DM i kæmpegræskar. I scenografien indgår 20.000 græskar, 2.000 halmballer, 5.000 planter og græsser og en hel del mere. Tivolis restauranter og spisesteder byder på årstidernes spise. Der er 40 handels- og madboder og skulle man få lyst, så kører alle Havens forlystelser.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.